Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ápolt, kulturált, csodaszép...

Ápolt, kulturált, csodaszép és csinos cigány lánnyal tudnátok együtt élni, akár mindörökre?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 18:01
1 2
 11/20 anonim válasza:
Attól függ milyen a családja! Mert ugyebár őket is megnyered vele!
2013. ápr. 25. 12:48
 12/20 anonim válasza:
100%
Annak alapján, amit hozzászólásba írtál, simán élnék vele!
2013. ápr. 25. 17:15
 13/20 anonim ***** válasza:
Szerintem esetleg azt kellene eldöntened, a pedigréjébe szerettél bele (netán dédszülőkig visszamenőleg, mint a fajtiszta kutyáknál és rossz emlékű egyebeknél) , vagy a lányba?Egyébként teljesen egyet kell értenem azokkal, akik furcsállják, hogy ezt a kérdést vadidegeneknek teszed fel...
2013. ápr. 25. 18:35
 14/20 anonim ***** válasza:
36%
Ilyen kategória nincs! Isten mentsen!
2013. ápr. 25. 19:12
 15/20 anonim válasza:
100%
Bocs a durva kifejezésért,de ő is pucér popsival jött a világra mint minden ember.Amúgy a férjem felesben cigány.Tinzenhat éve vagyunk együtt.A család sem mindig mérvadó,az idegenek véleménye pedig egyáltalán nem.Az a fő kérdés,hogy szereted-e,ez a lényeg.
2013. ápr. 25. 21:51
 16/20 Pataki Éva válasza:
100%
Nem számít hogy ki honnan jött, csak az hogy milyen ember lett belőle.A boldogságot nem szabad elengedni ha itt van,mert ritka kincs.Szerintem ha nincs olyan körülmény hogy bármikor megszállhatnak vagy kihasználhatnának a rokonok, akkor nincs vész.Ha meg mégsem működik, bármikor ki lehet szállni.És hogy meddig tart? Tudod az emberek lakva ismerik meg egymást!A legszebb szerelem is tönkremehet a hétköznapok eseményei miatt.Lehet hogy rikácsoló hárpia ha valami nem tetszik neki.(Ezt általánosságban írtam) De ezt csak akkor tudhatod meg, ha valamennyit éltetek együtt!Sok olyan férfi, és nő van, aki miután úgy érezte révbe ért, akkor mutatta meg a valódi személyiségét, és ez nagy vízválasztó!Üdv Éva
2013. ápr. 26. 06:43
 17/20 anonim válasza:
Ha ez a kérdés megfogalmazódott benned,akkor ezt nem könnyen fogod háttérbe helyezni !Kár lenne később csalódni.Osztom Vilma(fent)véleményét
2013. ápr. 26. 09:22
 18/20 Kachy1 válasza:
Hát,... tesókám, már bocs a brutális véleményemért, de nagy bunkóság idegenektől ezt megkérdezni. Nőj fel, halgass a szívedre, és döntsd el. De vigyázz! A szépség nem minden, értelem is kell hozzá. Ha az is megvan, áldásom rátok.;)
2013. ápr. 26. 14:25
 19/20 Mandulisz válasza:

Ez a lány nem cigány. 25% ? MO. vezető politikusának a nagy apja is az, és az nemberek mégsem nevezik cigánynak.

Ha szereted vedd el, szerintem neki sem könnyű.

2013. ápr. 27. 10:41
 20/20 anonim válasza:
Mindörökre nemhiszem. Szerintem előbb-utóbb meghalok, és ő is.
2013. ápr. 27. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!