Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Működhet egy jó pasi és egy...

Működhet egy jó pasi és egy csinos nő együtt élése lakótársakként?

Figyelt kérdés
A legjobb barátnőmhöz odaköltözött egy pasi, aki full extrás, tehát izmos, vagány, jóképű rosszfiú, simán elmehetne modellnek. A barátnőm pedig egy csinos üzletasszony. Mikor láttam a pasit, azt hittem, elájulok. Azóta a haverok ezzel szívatják a barátnőmet, hogy na, bemászott-e már éjjel az ágyába:D Azt mondja, jól néz ki nagyon, de megpróbálja visszafogni magát. Szerintetek 2 szingli fiatal együtt élése működhet? Mert én ha a ebben a helyzetben lennék, szerintem nem bírnám ki, hogy ne küldjek neki jeleket, vagy ne érezzem magam zavarban és azóta elgondolkodtam ezen a dolgon:) Érdekelne a véleményetek:D
2012. okt. 28. 01:10
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Milyen lakótárként? Albérletben laknak? Üzletasszony, de saját lakásra se futja neki? Akkor inkább ne üzleteljen.
2012. okt. 28. 01:16
 2/8 anonim ***** válasza:
45%

Kislány! A bnőd már vagy ezer éve lecsapta a kezedről.. Sztem már meghúzta.

De mi közöd neked ehhez? Fiatalok,szinglik,lakótársak. Megtehetik.

2012. okt. 28. 01:25
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ez jutott először eszembe, hogy egy üzletasszonynak miért van szüksége lakótársra...

Egyébként szerintem ebből csak rosszul lehet kijönni.

Vagy szex lesz, aztán utána kínos lesz a légkör, és kerülni fogják egymást, vagy az egyik beszerez előbb utóbb egy pasit/csajt, a másik meg hallgathatja őket esténként...

2012. okt. 28. 04:51
 4/8 anonim ***** válasza:
96%

A barátnődet megdugja a jóképű rosszfiú, addig dugja ameddig nem unja meg, a barátnőd pedig bele fog szeretni. Ez a jóképű srácot persze nem fogja érdekelni, ő meg fogja hamar unni a barátnődet, szerezni fog új csajokat, és őket fogja dugni, mindig mást. Ettől a barátnőd lelki beteg lesz, és neked fog siránkozni.

Ez szokott történni. Majd írd meg nemsokára, hogy mi lett.

2012. okt. 28. 05:17
 5/8 anonim ***** válasza:
91%
4-es tokeletes leiras! :-) Szerintem is lesz szex, de valoszinu az ilyen pasi nagykanallal eszi az eletet es nem csaladfo es apa szerepre vagyik de meg csak nem is hu tars szerepkorre. Amikor erre rajon a baratnod szet is fognak koltozni.
2012. okt. 28. 06:18
 6/8 anonim ***** válasza:

öööö a kérdező két szingli fiatalról, legjobb barátnőjéről beszél ,nem pedig az ő kapcsolatáról amiben benne van.

(de tény,hogy félreérthető)

Lakótársként én biztos bepróbálkoznék hasonló szituban,ha magamból indulok ki akkor 100% ,hogy történne valami,vagy már történt is :)

2012. okt. 28. 06:30
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát nem mindenkinek van pénze egy belvárosi lakást venni azonnal, neki meg az albérlet kényelmesebb, azt mondja, mert nem tudja, hogy mikor kap munkát külföldön:)

Ahogy a barátnőmet ismerem, inkább ő dobná a pasit szex után:D Jaj tudom, hogy semmi közöm hozzá, csak hát én elgondolkodtam, hogy az ő helyében egy ilyen jó pasival nem bírnám ki az együtt élést:D

2012. okt. 28. 11:11
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha van önuralmuk, működhet. Ha nincs és mindkettő falja az életet össze is illenek, és nem lesz gond, mikor otthagyják egymást. (Mondjuk én nem csípem az ilyen embereket.)
2012. okt. 28. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!