Működhet egy jó pasi és egy csinos nő együtt élése lakótársakként?
Kislány! A bnőd már vagy ezer éve lecsapta a kezedről.. Sztem már meghúzta.
De mi közöd neked ehhez? Fiatalok,szinglik,lakótársak. Megtehetik.
Nekem is ez jutott először eszembe, hogy egy üzletasszonynak miért van szüksége lakótársra...
Egyébként szerintem ebből csak rosszul lehet kijönni.
Vagy szex lesz, aztán utána kínos lesz a légkör, és kerülni fogják egymást, vagy az egyik beszerez előbb utóbb egy pasit/csajt, a másik meg hallgathatja őket esténként...
A barátnődet megdugja a jóképű rosszfiú, addig dugja ameddig nem unja meg, a barátnőd pedig bele fog szeretni. Ez a jóképű srácot persze nem fogja érdekelni, ő meg fogja hamar unni a barátnődet, szerezni fog új csajokat, és őket fogja dugni, mindig mást. Ettől a barátnőd lelki beteg lesz, és neked fog siránkozni.
Ez szokott történni. Majd írd meg nemsokára, hogy mi lett.
öööö a kérdező két szingli fiatalról, legjobb barátnőjéről beszél ,nem pedig az ő kapcsolatáról amiben benne van.
(de tény,hogy félreérthető)
Lakótársként én biztos bepróbálkoznék hasonló szituban,ha magamból indulok ki akkor 100% ,hogy történne valami,vagy már történt is :)
Hát nem mindenkinek van pénze egy belvárosi lakást venni azonnal, neki meg az albérlet kényelmesebb, azt mondja, mert nem tudja, hogy mikor kap munkát külföldön:)
Ahogy a barátnőmet ismerem, inkább ő dobná a pasit szex után:D Jaj tudom, hogy semmi közöm hozzá, csak hát én elgondolkodtam, hogy az ő helyében egy ilyen jó pasival nem bírnám ki az együtt élést:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!