Ha azt mondják h csinos vagy azt csak az alakodra értik vagy ugy együtt az arcoddal?
Figyelt kérdés
Rám mindig azt mondják h jaj de csinos vagy.de azt h szép azt elég ritkán mondják:)2009. nov. 21. 12:17
1/14 anonim válasza:
Szerintem inkább az alakra meg a ruházatra. Az arcra inkább a szép szót használják.
2/14 anonim válasza:
Szerinted mi a különbség a csinos és a szép között?
Kik mondják rád hogy csinos vagy? Maguktól mondják vagy kérdezed?
3/14 A kérdező kommentje:
maguktol szokták mondani:)
2009. nov. 21. 12:32
4/14 anonim válasza:
Csak úgy amikor találkozol az ismerőseiddel felkiállítanak hogy "jujj de csinos vagy? :)
5/14 A kérdező kommentje:
nah jo hagyjuk...:(:S
2009. nov. 21. 12:37
6/14 anonim válasza:
Te kire mondod hogy szép, hogy csinos?
Ha meg van akkor már meg is válaszoltad a kérdésed :)
7/14 anonim válasza:
hm... összefoglalom neked :D
Ápolt, jól öltözött, divatos, jó alakú nőkre :) az arc is számít persze, de ilyenkor nem arra mondják főleg.pl. lehet nem olyan mutatós az arc de egy jó sminktől már lehet csinos
9/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó 2 ÉRTELMES választ:)
2009. nov. 22. 15:36
10/14 anonim válasza:
Első vagyok. Nem értem mi a furcsa abban ha valakinek mondják, hogy csinos. Biztos a 2. válaszoló olyan ocsmány, hogy soha nem mondták még neki...
Nekem pont úgy szokták mondani, hogy : " jujj de csinos vagy" !!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!