Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ápolt, kulturált, csodaszép...

Ápolt, kulturált, csodaszép és csinos cigány lánnyal tudnátok együtt élni, akár mindörökre?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 20. 18:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%

Igen. Én viszont nem vagyok cigány.

Ha viszont a családja nem normális, akkor el kell tőlük búcsúzni, sajnos.

2013. ápr. 20. 18:03
 2/20 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem te nem fogsz tudni, mert akkor nem kerdezned! Ha ennyire fontos neked, h masok mit gondolnak, akkor folyamatosan bizonytalan leszel es egy esetleges beszolastol mar meginogsz.
2013. ápr. 20. 18:05
 3/20 anonim ***** válasza:
72%
Azért a családját is meg kéne néznem hozzá.
2013. ápr. 20. 18:26
 4/20 anonim ***** válasza:
54%
Ha a családja nem avatkozna bele az életetekbe, akkor igen, talán?Elõre semmit sem lehet tudni, hogy mivé válik, ami a vérében van.
2013. ápr. 20. 18:30
 5/20 A kérdező kommentje:

Az ő apukája félig cigány(már rég nem él)pl. a nagybátyja még kinézetre sem az(sajnos ő sem él már)tulajdonképpen az apai ága teljesen kihalt,csak egy unokatestvére van.

Az anyukája magyar,ismerem személyesen is.

A lánynak soha semmilyen kapcsolata nem volt cigányokkal,a nyelvüket még csak nem is ismeri,leérettségizett,dolgozik normálisan mint a rendes emberek.

A bőre szép világosbarna,mint írtam ápolt,talán ha egy lyukas foga van 32 éves létére.

Semmi akcentus vagy olyan tulajdonsága nincs ami a cigányság nagy részére jellemző.

Még testvére sincs.

2013. ápr. 20. 18:59
 6/20 anonim válasza:
100%

Ha te ilyen kérdést teszel fel idegen embereknek, akik nem ismerik a választottad akkor csak arra tudlak kérni, hogy ne tedd tönkre a lány életét és hagyd el!

Ha szeretnéd igazán, nem foglalkoznál azzal, hogy kinek mi a véleménye és milyen a bőrszíne stb.

Szerinted ha ő tudná mit csinálsz mit szólna hozzá?

Én a helyében még csak nem is köszönnék el úgy ott hagynálak.:(

2013. ápr. 22. 10:47
 7/20 anonim ***** válasza:
77%

Há dikkmá'. Há má hogynee. Persze néha mondanám néki, hogy: dikkmá, nefürggyé lee! Me hán az az igazi. Érezni a bőre illatát!

A Devla rúgjon meg, mi bájod neked egy illyen gádzsiva? Tudhatnád, hogy cigány gádzsi csak csudaszép lehet, akko most mit irogacc ilyeneket? Kultúra? A' meg minek? Szüjjön sok gyereket oszt jó van!

Na isten áddjon meg benneteket sok-sok purgyéva' mindörökre!

2013. ápr. 23. 08:33
 8/20 anonim válasza:

Mit érdekel/befolyásol az Téged, hogy mi mit tudnánk és mit nem???!!!

Magadat vizsgáld meg és tesztld le, hogy Te magad tudsz-e élni Vele, a többiek mit érdekelnek???

2013. ápr. 23. 15:29
 9/20 anonim ***** válasza:
64%
Miért számít cigánynak, aki negyed részben cigány, és kapcsolata sem nagyon van a cigányokkal?
2013. ápr. 23. 22:09
 10/20 anonim válasza:
100%
Amit írtál feljebb, az alapján simán. :) A véleményeket meg le kell szarni. ;)
2013. ápr. 24. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!