Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ilyenkor tavasszal Nektek is...

Ilyenkor tavasszal Nektek is megjön a jó kedvetek?

Figyelt kérdés
Mintha újjá születtetek volna! Az embereknek jobb kedve lesz! Nyílnak a Balaton parti szórakozóhelyek! Kirajzanak a motorosok! A csajok nekivetkőznek. Jobbnál jobb sunetták, alig bírom forgatni a fejem. Mintha egyenesen Olaszban lennénk! Mintha hirtelen egy másik világba csöppennétek! Ti is így érzitek??
2013. ápr. 15. 16:40
1 2
 1/11 anonim válasza:
:D
2013. ápr. 15. 16:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Sajnos nem.
2013. ápr. 15. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Hozzáteszem míg a munka is jó ilyenkor komolyan :D emlékszem még februárban majdnem sírtam mikor reggel mentem dolgozni most meg alig várom hogy menjek :)

Jobb ez az idő mint a nyár, nincs hideg se meleg

20/F

2013. ápr. 15. 16:51
 4/11 anonim ***** válasza:
Én teljesen be vagyok zsongva, állandóan vásárolgatni mennék :D Persze, erre legkorábban csak csütörtökön lesz lehetőségem, addig dolgozom. Barátnőmmel, csajos, bevásárlós délutánt tartunk :) 24/L
2013. ápr. 15. 16:57
 5/11 anonim ***** válasza:
Hát még jó hogy:D Csak én a jó pasikat bámulom:P
2013. ápr. 15. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Én 15/L vagyok, de teljesen egyetértek. Jó idő van, apám többet tud dolgozni (a munkája időjárástól függő, és csak ilyenkor tud jobban dolgozni) én mehetek vásárolni jobbnál jobb nyári rucikat, nagyokat sétálok a kutyámmal, nem kell kabátban járni, végre besüt az ablakon a nap..:) Alig várom már, hogy mehessek a barátaimmal túrázni, a közeli tavacskába fürdeni.. Igaz, kicsit váratott magára ez a jó idő, de megérte:D Éljen a tavasz/nyár, a jó idő és Magyarország!:*
2013. ápr. 15. 17:14
 7/11 anonim válasza:
Igeeeen :)Télen folyton beteg vagyok, nagykabátban kell járni, sápadt vagyok, tavasszal meg süt a nap, szebb ruhákat lehet felvenni, nem fázom :) és lehet fagyizni is :) nekem szuperjó kedvem van áprilistól októberig! (mert akkor már kellemes az idő)
2013. ápr. 15. 17:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Utálom. A sok büdös paraszt előbújik, mint a giliszták az eső után. Nincs szánalmasabb dolog, mint a "téli depi". A sok idióta is vonyítozik az utcán.
2013. ápr. 15. 17:38
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát persze, a napfény éltet!
2013. ápr. 15. 17:55
 10/11 anonim ***** válasza:
Jó lenne, ha nem aggódnék minden vackon :) na de majd júniusban! :)
2013. ápr. 15. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!