Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legrosszab szokásotok?

Mi a legrosszab szokásotok?

Figyelt kérdés
Az enyém borzalmas. Iszonyat lusta vagyok. Ne a 'kövér vagyok és egész nap fekszem és eszem' dolgot képzeljétek, egyszerűen csak fizikailag képtelen vagyok elkezdeni/befejezni dolgokat. Van olyan, hogy egész nap nem eszem, mert lusta vagyok magamnak ételt csinálni. Akkor is, ha van főtt kaja, amit csak ki kéne szednem és megennem. Ha nem életbevágó a dolog, nem csinálom meg. Az egyik osztálytársam évkönyvet akar(t) csinálni (szerintem totálisan felesleges és értelmetlen) és máricus elejére kellett volna adni neki egy fogalamzást arról, hogy milyennek gondolom az osztályt, meg egy gyerekkori képet. Még el se kezdtem.
2013. ápr. 14. 00:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Ma szerintem megdöntöttem a rekordom.

Reggeliztem délben, de csak azért mert volt kész rántotta, aztán egy olyan fél órája ettem egy banánt. Kimentem a kertbe, lefeküdtem és napoztam vagy másfél órán keresztül. Tanulnom kellett volna, mert holnap 3 dolgozatot írok, helyette egész nap twittereztem.

Komolyan, üssön meg valaki. ._.

2013. ápr. 14. 21:20
 12/12 anonim ***** válasza:

#3 vagyok.

Látom, többen az én rossz tulajdonságomat máshogy élitek meg. Lehet, hogy igazatok van, de sajnos nekem ez nem mindig jól hat ki az életemre. Pillanatnyilag is ez a lépegetős elv (bár mára már sokkal inkább kényszer)az, ami belekényszerít a saját kis letargiámba. Annyit kellene tennem, hogy megerőszakolom ezt a baromságot magamon, valószínűleg tök jó beszélgetést alakíthatnék ki, azzal, akivel kellene, de ez helyett csak belesüppedek az önsajnálatba és asszisztálom a világ ellenem való összeesküvésének megnyilvánulását, folyamatát. Ilyenkor az egész csak degradáló jelenéseket gerjeszt, ez által leszek a saját ellenségem, akaratlan rossztevőm.

Hogy olyan választ is adjak, amivel többen képesek azonosulni, én is lusta vagyok, főleg a tanulásra (bár szerencsére így is egész jók a jegyeim), ezen kívül néha gyáva is, félek szembenézni az amúgy is jelen lévő dolgokkal, amik idővel úgy is ki fognak ütközni... De én néha a végpontig menekülök. Sok van még, de nem biztos, hogy célszerű itt kisregényeket írnom ilyesféle dolgokról.

Kérdező, szerintem sürgősen szedd össze magad, mert ha ez hosszútávon így marad, lemaradsz a saját életedről! Sok kitartás kell, de felismerted a problémádat, tehát még lehet kiút! (:

2013. ápr. 15. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!