Várandósságotok alatt lett valami új szokásotok (pl nutella kovászosuborkával) /történt bármilyen változás (haj, bőr, akármi) ami aztán a terhesség után megmaradt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 2. 17:38
1/11 anonim válasza:
BKV-utazóközönségének szidalmazása. De az masszívan.
2/11 A kérdező kommentje:
:DDDDDDDDDDDDDDDD ezen jót mosolyogtam! :D
2012. júl. 2. 17:46
6/11 anonim válasza:
Kolbász és eper együtt. Nagyon finom :)
7/11 anonim válasza:
Terhesség alatt semmi újdonság nem ért.
VISZONT! Szülés óta nem tudok semmiféle bizsut hordani, (gondolok itt a fülbevalóra) mert azonnal begyullad tőle a fülem - kb. 2 perc alatt! Ilyen előtte sosem volt, mindig kis bogyófülbevalóim voltak, de azóta képtelen vagyok őket hordani. Ha más mondta volna, nem biztos, hogy elhiszem.
8/11 anonim válasza:
Semmit nem eszek össze,nincs kivánosság és undor se.Hajam ugyanaz,bőröm is.Talán a körmöm jobb lett,gyorsabban nő,de lehet az új formája miatt tűnik csak gyorsabban növőnek.
9/11 anonim válasza:
Meg voltam őrülve a tökfőzelékért :D (pedig alapjáraton nem szeretem). És szerintem életemben összesen nem ettem annyi kakaós csigát, mint babavárás alatt :D
10/11 A kérdező kommentje:
Érdekesek :) Én ma voltam vérvételen, és annnnnyira szeretném, ha így maradna minden, ahogy most.. Egész életemben elájultam vérvételnél. Nem a vértől, azzal nagyon jóban vagyok. 90 a vérnyomásom, mondják, hogy azért. De amikor 130 volt, akkor is elájultam. 2-3 ampullával levesznek és én elszédülök, jönnek a hangyák. De ma!!! 7 üvegcse véremet vették, és mintha nem történt volna semmi. A tűszúrás sem fájt (pedig nekem az is egy napig fáj utána) nem ájultam el, egy hangya sem volt, vígan mentem kifelé :D párom meg is lepődött, hogy miért nem fekszem odabent :D Ez maradhatna így... :) Nemtudom mi köze a babához amúgy :) írjatok még, ha eszetekbe jut :) (a kolbászos epret meg fogom kóstolni :D)
2012. júl. 3. 13:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!