Vagyok Vivi kérdése:
Terhes vagyok? Az a lényeg hogy sokat eszem, hangulat változásaim vannak ( lehet azért mert sokat eszem ) de nőtt a hasam is.
Figyelt kérdés
Nem tudom mit tegyek! félek!
segítség!
18\L
2012. jún. 11. 23:32
1/11 anonim válasza:
Teszteltél már? Lehetséges, hogy teherbe ess? Mióta érzed?
2/11 A kérdező kommentje:
Hát ez az hogy 4 hónapja voltam a volt barátommal ... 2 hónapja érzem ezt és pár napja mintha érezném hogy mozog bennem " valami" .
vagy csak be képzelem magamnak?
Vagy csak a beleim mozognak? :)
volt teszt de negatív volt. próbáljak még 1et?
2012. jún. 11. 23:54
3/11 anonim válasza:
Próbálj még egyet, de szerintem irány a doki, biztosabb és gyorsabb
4/11 A kérdező kommentje:
Muszály lesz.
Egyépként van már egy kis lányom és annál sem vettem észre hogy terhes lennék mert ott semmi de semmi nem volt ami utalt volna rá...
csak 6 hónaposan mikor már nagyot rúgott...
2012. jún. 12. 00:06
6/11 A kérdező kommentje:
3 lesz
2012. jún. 12. 00:28
7/11 anonim válasza:
Sok "okosat" sajnos én sem tudok tanácsolni. De akár terhes is lehetsz, sok érdekességgel találkozni. Tesztelj és kiderül, vagy orvos. De nem hinném, hogy terhes vagy, de soha nem tudni :) Minden jót!
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2012. jún. 12. 06:50
9/11 anonim válasza:
Lehetsz terhes és álterhes is. Ha 4 hónapja voltatok együtt és vannak aggasztó tüneteid, de a teszt negatív, azért menj el egy uh-ra, hogy megnyugodj. 24N
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi.
igazad van az gyorsabb !
mindenképp el megyek!
2012. jún. 12. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!