Mi a legrosszab szokásotok?
A lépkedős elvem betartása, miszerint: egyet én, egyet a másik. Esetleg három lépés felőlem, de aztán lesheti...
Hogy értelmezhető legyen: emberi kapcsolatok terén, például valakivel folytonos beszélőviszonyt akarok fenttartani, mert valaki fontos nekem, akkor ha nem keres, én sem őt. Általában három én kereslek téged az, ameddig elmegyek, utána nem lépek a másik felé, mert azt érzem, hogy akkor csak Én erőltetem ezt, és a másik fél nem akarja, hogy beszéljünk. Most is ez miatt szenvedek, pedig ha nem vagyok ilyen átkozottul makacs önfejű és gőgös, az előbb biztosan jót beszélgethettem volna valaki ilyennel... Viszont most nem tehetek én érte, kényszerből képtelen vagyok. Utálom, mert néha csak ez miatt rossz minden.
A második kérdésedre nem tudok hirtelen válaszolni (:
Utolso! Ezt rossz tulajdonsagnak tartod? Szerintem ez jo, mikor az ember "eszreveszi magat", hogy nem kell valahova.
Kerdezo! Neked lehet, h sulyos vitaminhianyod van, nezz utana! En is ilyen voltam 2 honapja. Mivel nem eszel, meg jobban gyengulsz, honnan is lenne erod mindenhez. Kezdj el mozogni!
Az egyik a sok közül, hogy indoltalanul sértő megjegyzéseket teszek másokra itt a GYP, bocsánat GYK-n.
Te hülye k*rva! Na látod, megmondtam.
# 3
Hát tudod ez nem rossz tulajdonság, az a rossz, amikor a másik fél nem tesz semmit... (Mert nagyon sok ilyen van, hogy ő szívesen tartaná veled a kapcsolatot, csak egyszerűen nem tudja, hogy neki is illene érdeklődést mutatni a másik fél iránt...):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!