Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a legrosszab szokásotok?

Mi a legrosszab szokásotok?

Figyelt kérdés
Az enyém borzalmas. Iszonyat lusta vagyok. Ne a 'kövér vagyok és egész nap fekszem és eszem' dolgot képzeljétek, egyszerűen csak fizikailag képtelen vagyok elkezdeni/befejezni dolgokat. Van olyan, hogy egész nap nem eszem, mert lusta vagyok magamnak ételt csinálni. Akkor is, ha van főtt kaja, amit csak ki kéne szednem és megennem. Ha nem életbevágó a dolog, nem csinálom meg. Az egyik osztálytársam évkönyvet akar(t) csinálni (szerintem totálisan felesleges és értelmetlen) és máricus elejére kellett volna adni neki egy fogalamzást arról, hogy milyennek gondolom az osztályt, meg egy gyerekkori képet. Még el se kezdtem.
2013. ápr. 14. 00:52
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Kérdés part two, mi volt eddig a legkínosabb dolog ami történt veled emiatt?
2013. ápr. 14. 00:52
 2/12 A kérdező kommentje:
*legrosszabb. Szeretek telefonról írni, de tényleg.
2013. ápr. 14. 01:00
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A lépkedős elvem betartása, miszerint: egyet én, egyet a másik. Esetleg három lépés felőlem, de aztán lesheti...

Hogy értelmezhető legyen: emberi kapcsolatok terén, például valakivel folytonos beszélőviszonyt akarok fenttartani, mert valaki fontos nekem, akkor ha nem keres, én sem őt. Általában három én kereslek téged az, ameddig elmegyek, utána nem lépek a másik felé, mert azt érzem, hogy akkor csak Én erőltetem ezt, és a másik fél nem akarja, hogy beszéljünk. Most is ez miatt szenvedek, pedig ha nem vagyok ilyen átkozottul makacs önfejű és gőgös, az előbb biztosan jót beszélgethettem volna valaki ilyennel... Viszont most nem tehetek én érte, kényszerből képtelen vagyok. Utálom, mert néha csak ez miatt rossz minden.

A második kérdésedre nem tudok hirtelen válaszolni (:

2013. ápr. 14. 01:39
 4/12 anonim ***** válasza:

Utolso! Ezt rossz tulajdonsagnak tartod? Szerintem ez jo, mikor az ember "eszreveszi magat", hogy nem kell valahova.

Kerdezo! Neked lehet, h sulyos vitaminhianyod van, nezz utana! En is ilyen voltam 2 honapja. Mivel nem eszel, meg jobban gyengulsz, honnan is lenne erod mindenhez. Kezdj el mozogni!

2013. ápr. 14. 03:01
 5/12 anonim válasza:

Az egyik a sok közül, hogy indoltalanul sértő megjegyzéseket teszek másokra itt a GYP, bocsánat GYK-n.

Te hülye k*rva! Na látod, megmondtam.

2013. ápr. 14. 04:00
 6/12 anonim ***** válasza:

# 3

Hát tudod ez nem rossz tulajdonság, az a rossz, amikor a másik fél nem tesz semmit... (Mert nagyon sok ilyen van, hogy ő szívesen tartaná veled a kapcsolatot, csak egyszerűen nem tudja, hogy neki is illene érdeklődést mutatni a másik fél iránt...):)

2013. ápr. 14. 08:40
 7/12 anonim válasza:
Semmibe veszem a tanulást pedig fontos. Nem a legjobb a tanulmányi eredményem és ezen sokan ki akadnak. Lustának lusta nem vagyok erre nem foghatom. A tanárim azt hiszik mikor haza érek ledobom magam a gép elé és estig fel se állok onnan. De ez nem így van. Rengeteget olvasok (imásom a könyveket)és egy saját szerzeménybe is bele kezdtem :D ja és álmodozó típus vagyok :D azt hiszem ennyi..
2013. ápr. 14. 09:27
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem is a legrosszabb tulajdonságom a lustaság. :( Most is tanulnom kéne holnapra több dologból is, de annyira nincs kedvem hozzá, hogy az hihetetlen.
2013. ápr. 14. 09:52
 9/12 anonim ***** válasza:
Lustaság.:(
2013. ápr. 14. 16:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Sajnos én is lusta vagyok. Nagyon. :(
2013. ápr. 14. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!