Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban lévők, ti...

Párkapcsolatban lévők, ti mondanátok ilyet egy kollégának? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
40 éves vagyok a kollégám 50 körül. Tudom, hogy nős és vannak lányai. Most már többször ilyet mond nekem telefonban ( munka közben) hogy pusszantalak, csókollak, hát nagyon szeretlek. Közben nem tud rólam semmit. A múltkor, amikor azt mondta, hogy "hát nagyon szeretlek", mintha villám csapott volna belém ( Nem is tudom az idejét mikor mondtak nekem ilyet, hogy szeretlek) Hogy lehet valaki ilyen felelőtlen, hogy ilyen szavakkal játszik, csak mert ez a szava járása. Én magamból indulok ki, ha nekem lenne valakim, akit szeretek én biztos nem mondanék ilyet egy kollégának, csak azért mert éppen jó kedvem van. Ti mit gondoltok erről? Ti mondanátok-e ilyet egy kollégának, akivel csak munkakapcsolat van, de még soha nem beszélgettetek a hétköznapokról, csak munkáról, tehát nincs kialakult barátság, vagy közelebbi ismeretség ( tulajdonképpen nem tudunk egymásról semmit)
2013. ápr. 12. 18:18
 1/3 anonim ***** válasza:
ma mondta nekem kolléganőm mikor ironikusan eligazítottam, hogy "Én is szeretlek"
2013. ápr. 12. 18:24
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezt értem, amit írsz, ezt ismerem. De köztünk nem volt semmi vita, vagy egyéb. Ha valakivel jóban vagyok és nem úgy válaszol, akkor persze más a jelentése, így cinikusan lehet használni, de nálam ilyenről szó sem volt.
2013. ápr. 12. 18:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Ő ilyen. Nekem is van ismerősöm, aki ölelget, meg simogat (nők vagyunk, családosok) ő ilyen, közvetlen. ne foglalkozz vele. Ha nagyon zavar, akkor szólj neki, hogy ne mondjon ilyeneket
2013. ápr. 12. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!