Szerintetek?
Ez abszurd és felháborító.
Ő csak védte a saját tulajdonát, őrület mi folyik ebben az országban.
Szerintem sem bűnös!
Büdös rétinégerek, nem emlékeznek, hogy kerültek oda... baz. Mással már nem tudta megvédeni a területét, csak ezzel...
Megérdemelték.
szerintem is a "svédek" a hibásak.
minek mentek lopni?
a bácsi csak védte a tulajdonát.
Aki hülye, haljon meg! Én ezt vallom. Aki lopni megy, az a bűnöző! Lopni megy és még felháborodik? Uramatyám!
Hol élünk...
Múltkoriban találtam egy videót, hogy hülyegyerek úgy akart vagizni, hogy a mozdonyra mászott. Persze megsült. Mindenki telekommentelte, hogy ó, szegény srác. Nem tudom, de én nem vagyok képes sajnálni. Általánosba megtanultam, hogy az árammal nem szabad játszani, és ebbe a vagánykodás is beletartozik. Egyszerűen az ostoba, hülye embereket nem tudom sajnálni. A tolvajok is ostobák: képtelenek megtanulni, hogy a lopás bűn. Ha meg a bácsi ki is írta? Nevetséges, tanuljon meg olvasni a suttyó tetvedék tolvaj. Sülne meg az összes.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!