Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A szomszédom nagyméretű...

A szomszédom nagyméretű nagyhangú kutyája az ablakom előtt ugat kibírhatatlanan frekvencián. Mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Otthon dolgozom, egy földszintes házban, a nappaliban ablak mellett. A szomszédom nagyméretű nagyhangú kutyája az ablakom előtt ugat kibírhatatlanan frekvencián. Nem tudok máshova telepedni az íróasztalommal, mert ugyanúgy hallani. Másik szoba háló.

Mit lehet tenni? Nagyon idegesít.

Már szóltam neki, megrándította a vállát, fintorgott egyet de ugyanúgy oda engedi a kutyát.

Önkormányzat tesz valamit ha panaszkodok nekik?

2013. ápr. 11. 13:37
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Amikor az ablakod alatt ugat a kutya, veszel egy nagy vödör vizet és egyszerre a nyakába lódítod. Lehet, párszor meg kell ismételned.
2013. ápr. 11. 14:31
 2/2 anonim ***** válasza:

Önkormányzat nem, pláne, hogy nappal van.

Ezt egyedül a szomszédoddal tudod lerendezni, ami sajnos nem egy egyszerű eset. De amúgy mit ugat szegény kutya egész nap? nekem is van kutyám, imádom az állatokat, de jó körülmények között tartott, foglalkoztatott, lemozgatott kutyának (pláne ha nagytestű), szinte hangját se lehet hallani egész nap. Max ha valaki nagyon közel jön a kerítéshez, akkor ugat néhányat, de ennyi meg szerintem tolerálható. Szóval ha esetleg a tartási körülményei nem megfelelőek, állatvédőknél feljelentheted őket.

2013. ápr. 11. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!