Honnan tudnék nagyméretű (116-os) bodyt rendelni?
Sajnos sehol sem találok, pedig szükség lenne rá.
A Scamp-nél volt nemrég, de most nem találok ilyesmit az oldalukon, és elvileg a Kyngánál is lenne, de ott meg nem válaszolnak a leveleimre (eddig kettőre, de 3. alkalommal ezek után már nem "zaklatom" őket, hogy szeretnék tőlük vásárolni.. :(
Keress egy varrónőt, és varr neked!
Miért nem veszel bugyit és trikót!
Hát tényleg ritka az ilyen nagy body. Talán a Lidl-be szoktam néha látni, de az meg ugye csak időszakos.A legtöbb helyen csak 104-ig van. Szerintem meg próbáld felhívni a Kyngát.
Miért kell ilyen nagy? Még pelusos? Mert az erősebb bugyi is megtartja a pelust.
az expresszen van egy csaj aki saját bodyjait árulja. ő biztos tud neked ebben a méretben varrni.
bocs, hogy megkérdezem, de miért kéne? ez 5 éves mérete, el nem tudom képzelni, hogy egy ekkora gyerek bodyt hordjon :S
Én varrattam!
Mi síeléshez adtuk a gyerekre.
Köszönöm a hasznos válaszokat! Fogyatékkal él. Így már el tudok képzelni??
Egyébként meg felnőttek is hordanak, hogy védjék a derekukat a hidegben. (Engedd el kicsit a fantáziád...)
Lányom 3,5 évesen lett szobatiszta, de nem kaptam rá bodyt 3 évesen!
Vettem Tescóban trukót, 10 éves méretűt, az jó hosszú, bele tudom dugni a nadrágba, ha lehajol sincs ki a dereka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!