12 éves vagyok van egy nagyon szép füzetem ilyen nagyméretű keményfedeles tudnátok tippeket adni, hogy miket írjak bele (ami érdekes is)?
Nekem régen volt egy verses füzetem, amikbe összegyűjtöttem a szép verseket, amik nagyon tetszettek (nem én írtam őket).
Vagy ha szeretsz/szeretnél megtanulni főzni, akkor olyan recepteket is beleírhatnál amiket már elkészítettél. Anyukád segítségével, pl. ő elmondja hogy kell megcsinálni először csak egy egyszerű kaját, és ha sikerült elkészítened, akkor lefényképezhetnéd, majd a füzetbe leírnád a receptet, és a képet kinyomtatod, melléragasztod. Ha már tudsz főzni, akkor is megcsinálhatod ezt, összeválogatod hogy mik a kedvenc ételeid, sütijeid, és azokat beleteszed.
Vagy akár rajzolhatsz is bele, ha szeretsz/tudsz. :)
Sárikám... Írd le százszor, hogy nem kérdezek hülyeségeket és olyan dolgokat, amikre más nem tud válaszolni :)
Ha majd kell valamire, akkor írj bele, egyébként hülyeségre ne használj el egy szép füzetet. Nálam itthon van egy csomó teljesen üres jegyzetfüzet, de inkább legyen üres, minthogy össze legyen firkálva.
12F
Ui.: Miért lényeges, hogy hány éves vagy?
(lemaradt)de lehet olyanra is használni hogy pl emlék könyv. Napló, vagy osztályból mindenkit megérsz hogy írjon bele valamit és rajzoljon bele nálunk lányok szoktak sokat ilyet csinálni.
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!