Kezdőoldal » Otthon » Egyéb kérdések » Ti milyen érdekes helyeket/dol...

Ti milyen érdekes helyeket/dolgokat szoktatok porszívózni?

Figyelt kérdés

én :

-a billentyűzetet

-távirányítót

-a számítógép ventilátorát

-íróasztalom

-varrógépet (tetejét)

más nem nagyon jut eszembe..

csak azért érdekel hogy ki hol szokott mert hátha kapok egy két ötletet. :)

2012. okt. 28. 00:23
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
plafont, sarkokat, pókhálókat, kályha tetejét, videólejátszó, Dvdlejátszó teteje.
2012. okt. 28. 00:34
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ágyat, kanapét, a macskát. Komolyan. Nem minden macska fél tőle, bár a videón nem az enyém van. http://www.youtube.com/watch?v=PTmbKLDDgc0
2012. okt. 28. 00:41
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Az említetteken kívül: fiókok, játékos láda, szekrények belseje, wc ülőke mögötti rész, a fajansz tetejénél, ülőgarnitúra (bőr) varrott részei, ágyneműtartó, matracok. Más nem jut hirtelen eszembe, de azt biztos, hogy ahová porszívóval be tudok jutni, ott porszívózok. :-))
2012. okt. 28. 02:02
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Bútorokat (asztal, fotel), nyílászárókat (ablaktok, ajtókazetta).:)
2012. okt. 28. 02:36
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, ha az én macskámat így lehetne porszívózni...! :-)))) Megőrülök a rengeteg macskaszőrtől, hiába porszívózok naponta. :-(
2012. okt. 28. 02:41
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Én is néztem a macskás videókat. Ez tetszik legjobban: http://www.youtube.com/watch?v=o-StHljAbpo&feature=related
2012. okt. 28. 02:43
 7/16 anonim ***** válasza:
5-ös furminátor! Két macskám van, az egyikre a furmit használjuk, és remek, tényleg marokszámra szedi ki a szőrt és a macska imádja is. A másik viszont a porszívót is szereti aztán akkor már tök mindegy alapon kiporszívózom, de a furminátor is nagyon jó nálunk sokkal kevesebb a szőr mióta vettünk.
2012. okt. 28. 02:44
 8/16 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ewdbilSWjaM

Ez a legaranyosabb, igaz itt nem a macskát porszívózzák. De tényleg olyan, mintha a végén még direkt kikapcsolná. :)

2012. okt. 28. 02:46
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
A szekrény tetejét is porszívózni szoktam.Egyébként a tv,videó,cd lejátszó és egyéb műszaki berendezésnél kizárólag porpamacsot használok és azzal letörölve a port,csak a portőrlőt porszívózom! Így kevés az esélye,hogy megkarcolhatom a készülékeimet. Előszeretettel bújok a sarkokba,a tűzhely alá és minden olyan helyen ahol nehéz a takarítás és rovartanya lelőhely lehet.
2012. okt. 28. 05:11
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
És is mindent amit lehet és a leírtakon kívül még az ablakon lévő bambuszrolót is.
2012. okt. 28. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.