A sötét vagy a világos szőnyegen látszik jobban a por a kosz, szóval minden amit fel szoktunk a szőnyegről porszívózni?
Figyelt kérdés
Sötét kék szőnyegem van, pár napja porszívóztam, de komolyan mondom már tiszta por és kosz az egész. Kezdek azon gondolkodni, hogy ha világos színű szőnyegem lenne nem nézne ki ennyire porosnak koszosnak.2012. febr. 14. 10:50
1/6 anonim válasza:
Világosabb színű szőnyeg szerencsésebb, mint a sötét. Például világos pasztell jobb ilyen szempontból.
2/6 anonim válasza:
Se a sötét, se a világos nem jó, amin nem látszik meg minden hamar, az a szabálytalan mintás.
3/6 anonim válasza:
Nálunk a hélóban sötétkék szőnyeg van,a nappaliban meg krémszinű.
Mindkettő nagyon kényes!
A sötétkéken minden szösz,hajszál,por stb meglátszik,a krémszínűvel meg az a baj,hogy ha netán rácsöppen valami,vagy koszos lábbelivel rálépsz,lehetetlen normálisan kitisztítani,hogy nem maradjon nyoma!
Ha már szőnyeg akkor valóban a mintás a legjobb ilyen szwempontból,bár nekem meg az nagyon távol áll az ízlésvilágomtól.A konyhámban járólap van,rajta futószőnyeg.Az a legjobb nagyon könnyű tisztántartani.csak felmosom a járólapot,a szőnyeg meg simán befér a mosógépbe is.
4/6 anonim válasza:
A sotet szinu szonyegen meg latszik minden! Por,kosz szosz, hajszal stb. A vilagos szerintem is annyibol rosz, hogy piszkos cipovel ra lepsz, kiborul valami tenyleg csak a tisztitoba lehet szepen ki takaritatni. A mintas szonyegek jok. Nekem viragos mintas van. Miutan ki probaltam mind a ket variaciot en is a mintasnal maradtam. De ha nem szeretnel mintasat akkor valahol a sotet es a vilagos kozott keress valami szep szint. Meg az is jobb egy fokkal! :)
6/6 anonim válasza:
Világos. Nálunk rongyszőnyeg van, jó minőségű, bolyhos cérnából méretre csináltatva, több darabból áll, de nem feltűnő a bolyhosság miatt. Ha az egyik fele elkoszolódott, vagy ha hirtelen kell puccba vágni a lakást, akkor egyszerűen megfordítom. Ha a másik fele is koszos, akkor kimosom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!