Hogyan rendeznétek be egy nem túl világos, ráadásul teljesen lambériázott, viszonylag nagy alapterületű nappalit?
A burkolatokhoz gondolom nem akarsz hozzányúlni.
Mi egy lambériázott tetőtérben lakunk. Mi igyekeztünk világos színű ágytakarókat, szőnyegeket venni hozzá, ill. a fal (már amennyi van) fehér színűre van festve. Az előtérben mondjuk barnás-mustáros árnyalatú, de mindenképpen világos!
A bútoroknak fehéret nem javasolnék, a magam részéről. Nekem nem tetszik, és túl hűvös. Inkább natúr színű fenyőbútorokat.
Én lefesteném a lambériát. Nézd meg itt, a képeken látszik, hogy némelyik szobában fehér a lambéria, és nagyon jól néz ki. Egész biztos, hogy nálatok is sokat dobna a festés, kivilágosodna tőle a szoba!
valami szép világos kanapét választanék(krémszínűt,vagy világos szürkét)hozzá illő fotellel,vagy lábtartóval,és tennék mindenhova különböző színű szép takarókat(összehajtva pl a kanapé egyik sarkára,vagy kéztámlájára),és persze szép nagy díszpárnákat(ami a stílusodhoz illik,pl ha szereted a magyar cirádás mintákat,vagy a kínai jeleket,vagy a virágokat stb).Mivel a lambéria melegséget kelt,de közben azért zsúfoltságot is,ezt kellene feloldani világos színekkel.
-világos képkeret
-világos szép hosszú függönyök
-világos állólámpa
a fémes dolgokat szerintem kerüld :)
ja és persze zöld szobanövények világos tartóban:)
esetleg vmi szőrmés szőnyeg:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!