Padlószőnyeg vásárlás előtt állok! Világos vagy sötét?
00.40-es vok
2 macskám van ezt kihagytam!
De amúgy szürkét, ha mindenáron szőnyeg kell. És márványszínűt, tudod, ami olyan többárnyalatos szürke, az még a lgjobb a szőrhöz. De tényleg ne szőnyeget!
állatok mellett a szőnyeg kész öngyilkosság! inkább spórolj még egy kicsit a lamináltra, mert meg fogsz bolondulni, hiába porszívózol naponta, a szőr beleragad a szőnyegbe, és az életben nem szeded ki.
ha mindenképpen szeretnél szőnyeget, akkor vegyél egy különállót, azt el tudod vinni tisztítóba.
amellett hogy nem túl esztétikus, nem is túl egészséges dolog a padlószőnyeg. mindent magába gyűjt és az atkákat nem tudod majd rendesen kitakarítani, a levegő is sokkal rosszabb lesz, lélegzed be folyamatosan a port, a felmosás sokkal jobb...én az összeset kidobtam, ami volt.
állatok mellett pedig valóban semmi esetre sem választanám.
Nekem PVC van szobában, most volt festés. Nagyon imádom. Könnyen takarítható, egy pohár víz nyugodtan kiborulhat, anélkül, hogy megdagadna a fa. Kutya mellett isteni. A régi szőnyeg volt, de alig vártam kidobjam a pi.be! Összegyűjti az összes koszt és takaríthatatlan. (Ha mindenképpen szőnyeg, akkor szürke vagy világosbarna, azon nem látszik annyira kosz.)
Nekem ilyen mint a képen (kőris): [link]
Ezek is jók: [link]
Kutya, macska mellé semmiképp ne padlószőnyeget! Csak egyszer jöjjön rá valamelyikre az ötperc és pisilje le, az életbe ki nem takarítod!
1000-1500 körül már lehet kapni laminált padlót, amivel nincs ilyen gond. Nem hinném, hogy szőnyeget olcsóbban találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!