Most mit tegyek?
A legjobb barátnőmmel most békültünk ki egy nagyobb veszekedés után, és nem akarom megint elveszíteni, és semmivel nem ártanék neki. Mert szeretem. (mint barátot)
De van egy problémám, amit nem tudom, kinek mondjam el, mert a szüleim még mindig pikkelnek rá, vele nem akarok megint összeveszni. Szóval úgy érzem, utánoz. Amikor kaptam egy hörcsögöt, ő is kapott egyet. Amikor egy Converse cipőt, ami nekem volt egyedül a suliban (meg még egy lánynak), ő is kapott egyet. Én heteket güriztem a hörim halála után, hogy kaphassak egy törpenyuszit, mindig neki regéltem arról, hogy mennyire boldog lennék, ha kapnék egyet, és megkaptam, feltételekkel. Szigorú feltételekkel. Ő pedig most húsvétra tök véletlenül kapott 2 nyulat, úgy, hogy igazából nem is akarta annyira, mint én, gyakorlatilag bekopogott neki az ajtón, míg én keményen dolgoztam érte, utánanéztem, érveltem a szüleimnek, mostanra már szakértő lettem, ő meg csak úgy kap 2-t is. És ha én valami jót akarok, ő is akarja. Én akartam egy Blackberry telefont (nem kaptam), ő kapott.
Szóval ez a problémám, de neki nem akarom elmondani, mert nagyon szeretem, és nem akarom elveszíteni, és ha össze is vesznénk, mindenki mellette állna, mert én "miért vesztem vele össze azért, mert kapott egy nyulat?"
Segítsetek, kérlek! :(
attól, hogy 13 éves vagyok, tisztában vagyok azzal, mi a szeretet. van halott ismerősöm, akit gyászoltam. ezzel a lánnyal a barátságunk 8 éve tart, és itt siklott ki először. szóval kérlek szépen, ne nézz le attól, hogy kislány vagyok, mert egy 4 éves ovis is tudja szeretni a szüleit, a rokonait, és vannak barátai az óvodában.
már megpróbáltam optimistaként nézni az egész dolgot, és ment is. kb 2 percig...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!