Most mit tegyek?
A legjobb barátnőmmel most békültünk ki egy nagyobb veszekedés után, és nem akarom megint elveszíteni, és semmivel nem ártanék neki. Mert szeretem. (mint barátot)
De van egy problémám, amit nem tudom, kinek mondjam el, mert a szüleim még mindig pikkelnek rá, vele nem akarok megint összeveszni. Szóval úgy érzem, utánoz. Amikor kaptam egy hörcsögöt, ő is kapott egyet. Amikor egy Converse cipőt, ami nekem volt egyedül a suliban (meg még egy lánynak), ő is kapott egyet. Én heteket güriztem a hörim halála után, hogy kaphassak egy törpenyuszit, mindig neki regéltem arról, hogy mennyire boldog lennék, ha kapnék egyet, és megkaptam, feltételekkel. Szigorú feltételekkel. Ő pedig most húsvétra tök véletlenül kapott 2 nyulat, úgy, hogy igazából nem is akarta annyira, mint én, gyakorlatilag bekopogott neki az ajtón, míg én keményen dolgoztam érte, utánanéztem, érveltem a szüleimnek, mostanra már szakértő lettem, ő meg csak úgy kap 2-t is. És ha én valami jót akarok, ő is akarja. Én akartam egy Blackberry telefont (nem kaptam), ő kapott.
Szóval ez a problémám, de neki nem akarom elmondani, mert nagyon szeretem, és nem akarom elveszíteni, és ha össze is vesznénk, mindenki mellette állna, mert én "miért vesztem vele össze azért, mert kapott egy nyulat?"
Segítsetek, kérlek! :(
Ez annyira gyerekes :) És mi van akkor ha neki is van? Ha utánoz az ő szegénységi bizonyítványa, nyilván szeretne Hozzád hasonlítani, ez még bók is feléd.
Egyébként van a mondás: inkább legyen 1000 irigyem, mint egy sajnálóm. Ez így is van....
Gondolom 14 nél nem vagytöbb...
Ha szeretnéd, akkor nem irigykednél rá, és nem azt figyelnéd folyton, hogy ő mit kap. Ja, és nem zavarna ha ugyanolyan dolgokat kapna mint te, inkább örülnél hogy "jé, egyforma", tudod, ahogy a barátnők szokták.
Kislány vagy még, fogalmad sincs a szeretetről és a barátságról...
En is kabe ennyi voltam, mikor egy uj csaj jott az osztalyba, tok jo baratnok lettunk, s elkezdett utanozni...hat a falra masztam tole, utaltam, hogy lekoppint mindent, osszevesztem vele, s persze az egesz osztaly melle allt, mert hogy lehetek ilyen, hogy azert haragszom ra, mert utanoz.
Most mar azt mondom, gyerekes dolog volt reszemrol, de akkor baromira idegesitett, szoval ertem, hogy mit erzel.
Vagy osszeveszek vele, vagy amig egy suliban jarunk, turom, hogy utanozzon...hat nekem nem vette be a gyomrom.
Na ez meg a másik. Az ember csak arra szeretne hasonlítani, akire felnéz, akit tisztel, akit jófejnek tart.
Szóval ahelyett hogy totál kiakadnál, és ezen hisztiznél, inkább örülhetnél neki, hogy van aki felnéz rád, és ad annyira a véleményedre, hogy azok a dolgok neki is megfeleljenek, amikre te rábólintassz.
Menőnek tart téged. Örülj neki, mert ha elmarod magad mellől az irigységeddel, akkor ez nem sokáig marad így.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!