Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék minél többet megtudn...

Darkmoon80 kérdése:

Szeretnék minél többet megtudni a ARISE magyarországi női kaland táborról. Van valaki akinek személyes élménye van ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

jan. 5. 06:39
1 2
 1/11 anonim válasza:

"Az Arise fontos eleme a kiszámíthatatlanság, és a meglepetés. Ezért pontosan annyi részletet mondunk, amennyi szükséges, és megkérjük a résztvevőket, hogy tartsák titokban az eseményen történteket, biztosítva a következő résztvevők számára a teljes élményt. "

[link]

jan. 5. 07:12
 2/11 A kérdező kommentje:
Miután én nem leszek részt vevő, ezért nem fogja csökkenteni az élményemet, hogyha tudom mi történik a táborban. Ellenben fontos, hogy tudjam, nyugodtan engedhetem el a feleségemet.
jan. 5. 07:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Válasz (információt) privátban is jöhet, úgy nem lesz nyilvános, én meg nem adom tovább! (Neki sem!) Ellenben nem szívesen engedem el az ismeretlenbe!
jan. 5. 07:31
 4/11 anonim ***** válasza:
46%
Én még nem voltam, csak tervezek menni, de ez nem az a program, ahol féltened kell a feleségedet, nyugi
jan. 5. 11:02
 5/11 A kérdező kommentje:

Honnan tudjam, ha nincs róla infó?

Lehet valami szektás agymosás is...

jan. 5. 14:37
 6/11 anonim ***** válasza:
Pár ismerősöm volt már, valaki többször is. Nem látom, hogy rossz hatással lett volna valakire is. Én csak csupa jót hallottam róla. 4 voltam
jan. 5. 16:07
 7/11 A kérdező kommentje:

Többször?

A 2.-nál már nincs meglepetés... akkor miért?

Vagy lehet akkor is jó, ha ismered?

Akkor miért a titkolódzás????

jan. 5. 19:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Mellesleg sem az Általános Szerződési Feltételek, sem a felelősségvállalási nyilatkozat nem tartalmaz semmilyen kikötést a titoktartásra vonatkozóan!
jan. 6. 05:39
 9/11 A kérdező kommentje:
Jehova Tanúitól hallasz rosszat a saját szervezetükről?
jan. 7. 10:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem de amit tudunk róluk, abból látjuk többen is, hogy eltévedtek. Nem hallottam még senkitől, pedig több ismerősöm volt már, meg ismerőseim ismerősei, de egy rossz hírt vagy rossz szájízzel mondott véleményt se hallottam sehol az Arise-ról.
jan. 14. 16:16
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!