Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szeretnék minél többet megtudn...

Darkmoon80 kérdése:

Szeretnék minél többet megtudni a ARISE magyarországi női kaland táborról. Van valaki akinek személyes élménye van ezzel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

tegnapelőtt 06:39
 1/8 Kíváncsi Kalandozó válasza:

"Az Arise fontos eleme a kiszámíthatatlanság, és a meglepetés. Ezért pontosan annyi részletet mondunk, amennyi szükséges, és megkérjük a résztvevőket, hogy tartsák titokban az eseményen történteket, biztosítva a következő résztvevők számára a teljes élményt. "

[link]

tegnapelőtt 07:12
 2/8 A kérdező kommentje:
Miután én nem leszek részt vevő, ezért nem fogja csökkenteni az élményemet, hogyha tudom mi történik a táborban. Ellenben fontos, hogy tudjam, nyugodtan engedhetem el a feleségemet.
tegnapelőtt 07:27
 3/8 A kérdező kommentje:
Válasz (információt) privátban is jöhet, úgy nem lesz nyilvános, én meg nem adom tovább! (Neki sem!) Ellenben nem szívesen engedem el az ismeretlenbe!
tegnapelőtt 07:31
 4/8 anonim ***** válasza:
46%
Én még nem voltam, csak tervezek menni, de ez nem az a program, ahol féltened kell a feleségedet, nyugi
tegnapelőtt 11:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Honnan tudjam, ha nincs róla infó?

Lehet valami szektás agymosás is...

tegnapelőtt 14:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Pár ismerősöm volt már, valaki többször is. Nem látom, hogy rossz hatással lett volna valakire is. Én csak csupa jót hallottam róla. 4 voltam
tegnapelőtt 16:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Többször?

A 2.-nál már nincs meglepetés... akkor miért?

Vagy lehet akkor is jó, ha ismered?

Akkor miért a titkolódzás????

tegnapelőtt 19:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Mellesleg sem az Általános Szerződési Feltételek, sem a felelősségvállalási nyilatkozat nem tartalmaz semmilyen kikötést a titoktartásra vonatkozóan!
tegnap 05:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!