Volt már olyan veletek v vkivel, hogy vendégségben, vagy valahol rá jött a cifra?
Figyelt kérdés
#cifra #szaporafosás
2013. márc. 29. 23:16
1/3 anonim válasza:
Én a múltkor szó szerint haza futottam a párommal. Szerencsére már a vége fele járt a vendégeskedés, de azt hittem megszakadok...
Hazafele futottunk, mert éreztem mindjárt, mindjárt. Végén a párom futott elől, nyitotta a kaput, az ajtókat :)) én meg szaladtam utána, ahogy bírtam. Utólag vicces, de nagyon durva...:D
2/3 anonim válasza:
Mi egyszer kirándulni indultunk volna egy hegyre, mikor egyikünkre... Ráadásul vagy 20 perc kocsiútra voltunk otthonról. Fel kellett hívni az egyik rokont, aki arra lakott, hogy szolgáltassanak segítséget :D
3/3 anonim válasza:
Sajnos egyszer mikor barátnömnél voltam.Amig ő fürdött, rámjött, de csak nem zavarhattam ki fürdés közben.Náluk a fürdőszobaban van a wc.Így aztán használatba vettem a felmosó vedret az erkélyen, azután sokáig dilemmában voltam, merjek-e a szeme elé kerülni.De inkább nem mertem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!