Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit írjak ennek a srácnak?

Mit írjak ennek a srácnak?

Figyelt kérdés

Regisztrálva vagyok egy társkeresőn, és oda írtam, hogy egyesek szerint nagyok az elvárásaim (belső tulajdonságok). Mire ezt a levelet kaptam, és nagyon feldühített, mert nem is ismer, és így leócsárolt. Persze, tudom, nem kéne vele foglalkoznom.

"Na, .......Nem gondolod drága miss tökéleteske hogy talán lejjebb kellene venned a mércéböl?

Szerintem (bár jól tudom hogy k_rvára nem érdekel)

Te egy nagyon beképzelt , öntelt nagyravágyó emberke vagy, és csak sajnálni tudom azt a valakit aki hajlandó veled szóba állni, (talán egy kicsit magadba kellene nézned), ezért r_hadtúl örülök hogy nem fogsz visszairni. Heló."

2009. szept. 18. 15:25
1 2
 11/11 anonim válasza:
100%

Én ezt írnám neki.

örülök, hogy te nem voltál sablonos. Merted megmutatni milyen ember vagy. Mégpedig azt, hogy egy oltári nagy bunkóparasztnak neveltek otthon.

2009. szept. 19. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!