Mit írjak ennek a srácnak?
Regisztrálva vagyok egy társkeresőn, és oda írtam, hogy egyesek szerint nagyok az elvárásaim (belső tulajdonságok). Mire ezt a levelet kaptam, és nagyon feldühített, mert nem is ismer, és így leócsárolt. Persze, tudom, nem kéne vele foglalkoznom.
"Na, .......Nem gondolod drága miss tökéleteske hogy talán lejjebb kellene venned a mércéböl?
Szerintem (bár jól tudom hogy k_rvára nem érdekel)
Te egy nagyon beképzelt , öntelt nagyravágyó emberke vagy, és csak sajnálni tudom azt a valakit aki hajlandó veled szóba állni, (talán egy kicsit magadba kellene nézned), ezért r_hadtúl örülök hogy nem fogsz visszairni. Heló."
és ennyiért írta ezt? muta az adatlapodat, azt abból eldöntjük;)
nem hiszem, h csak ennyit írtál amitől így felhúzta magát.
"Környezetvédelmi iskolába járok, szeretnék ezen az útvonalon menni tovább. Szeretek billiárdozni, szeretem az állatokat (no, nem mindet), van egy boxerem. Régebben írtam verseket, novellákat, mára már nem foglalkozom ezzel. Elég sok helyen dolgoztam, végig jártam a multikat :), meg laborban dolgoztam. 4 testvérem van (báty, nővér, öcsi, hugi :)), a mindenem a család, bármit megtennék bármelyik tagjáért. Természetileg irónikus vagyok, nagyon nehezen bízom meg az emberekben, egyesek szerint túl nagyok az elvárásaim (belső tulajdonságokra gondolok). Sajnos, rengeteg tárkeresőn voltam regisztrálva, de csak sablonos, kreativitás nélküli, élből kukába tehető leveleket kaptam. Hiányzik az életemből egy őszinte, harmónikus kapcsolat, amelyben nem kell azon gondolkodnom, hogy vajon beleolvassak-e a telefonjába, amelyben mindkét fél a másikat helyezi első helyre, amelyben, ha ránézek az illetőre, az legyen a fejemben, hogy \"igen\"."
Én egy ilyenen nemhogy kicsit, egyáltalán nem akadnék ki, és nem azért mert jelen esetben én írtam.
Ezt írd neki:
"Nem gondolom, hogy lejjebb kéne adnom, mert így elkerülöm az olyan bunkókat mint te!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!