Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit írjak/mondjak annak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit írjak/mondjak annak a srácnak aki nagyon tetszik, de én nem hiszem, hogy bejövök neki?

Figyelt kérdés
a szituáció:kb. 3 éve láttam mega srácot egyik ismerősömnél, nagyon aranyos volt,nem tudtam a nevét semmit róla, elkezdtem keresgetni utánna megtaláltam.. egy évvel később minden héten láttam,persze mindig ilyen 2 méteres távolság volt köztünk ,de egyszer segíteni kellet széket pakolni és odaküldték mellén hogy segítsen nekem és elpirult és nem mert a szemembe nézni. ez többször is előfordult hogy nem mert rámnézni ( nem merek semmit se mondani neki, mert ő túl jó pasi hozzám hogy pont engem válasszon.)
2011. júl. 14. 17:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia:) Olyan nincs, hogy túl jó pasi hozzád!! legyen önbizalmad! Tetszel neki, ezek alapvető jelek, amiket adott!

próbálj beszélni vele, köszönj neki, vagy mondj, kérdezz tőle bármit, és minden működni fog!:)

Sok sikert!

2011. júl. 14. 17:06
 2/5 A kérdező kommentje:
lehet, hogy tényleg nyílvánvaló jelek, de akkor is nem hinném, hogy szóbaállna velem. Különösen most, mert arendőrtiszti fősulira készül és csak az edzés van az eszében, de lehet megpróbálom.
2011. júl. 14. 17:15
 3/5 anonim ***** válasza:

Tessék próbálkozni, az sosem árt! Sőt még használ is, hiszen szerzel egy kis tapasztalatot. És csatlakozom az előz válaszolóhoz, olyan nincs, hogy túl jó pasi! Ez csak egy illúzió! Nyugodtan próbálkozz, ha érdekled lemond érted egy-két edzést. :)

By.: egy 15 éves lány

2011. júl. 14. 19:37
 4/5 anonim válasza:

probalkozz hat:>

elpirul,akkor sinen vagy.hajra!

2011. júl. 21. 12:21
 5/5 anonim ***** válasza:
ez jó! ha elpirul, az már valami! bejössz neki! kezdeményezz, légy bátor!
2011. júl. 21. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!