Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a srácnak finoman akivel talizgatok hetente, hogy nem csak o van, és vegye észre magat?
Figyelt kérdés
Talizgatok neha vele de nem igazan surgeti hogy jelezze az erzeseit,csak azt mondta szeretne megismerni...
Letszi segitsetek otletekkel...
2008. okt. 25. 14:27
1/3 anonim válasza:
Nem igazan ertem a kerdest/problemat. Mit akarsz a tudtara hozni? Es mit varsz tole? A kerdesedbol azt veszem ki, hogy nem tul regota ismered, es ehhez kepest ritkan is talalkoztok. O mondta, hogy szeretne megismerni. Mit akarsz meg? Hogy rogton szerelmet vall? Nem lehet, hogy hagyni kene, hogy megismerjen, es utana beszeljen az erzeseirol, mikor azok mar valoban kialakultak?
2/3 anonim válasza:
Pl Te is kezdeményezhetsz, vagy rákérdezel, ezeket a finomkodós izéket felejtsétek már el velünk kapcsolatban, sose vezetnek jóhoz.
3/3 A kérdező kommentje:
2 szer taliztunk de gyerekkori baratom de evek ota nem ladtam es most meg jelent.
2 taliztunk es mondta meg akar ismerni jobban,de nem tudom csak azert kellek neki hogy unalom uzo legyek.
Azt nem szeretnek.Hivtam bulizni de huzta a szajat es akadajokat keresett.
Nem ertem.Meg varok:)
2008. okt. 26. 22:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!