Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek hogy kezdeményezze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy kezdeményezzek, hogy ne ijesszem el, vagy ne legyen túl átlátszó az egész? Vagy hogy ismerjem meg finoman?

Figyelt kérdés
van egy huszonéves inteligens, bár kissé félénk srác (szerintem) én pedig 16éves vagyok. van közös ismerősünk, ezáltal tudnék vele néha beszélgetni, ha náluk vagyok, csak eddig nem nagyon mentem oda hozzá vagy ismerem, talán a körkülönbség miatt, talán mert régen sokkal menőbbnek gondoltam,vagy bunkóbbnak,de úgy gondolom,hogy egy próbát megér, mert tetszik és szívesen megismerném közelebbről.
2011. júl. 25. 21:19
 1/4 anonim ***** válasza:

pfff

a helyedben meg se probálnám...20-onéves te meg 16..szerinted??? épp ésszel ha végiggondolod...ez értelmetlen...jobb ha keresel egy 18 év körüli srácot

2011. júl. 25. 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
Fújd le tejszínnel és öntsd le porcukorral, majd nyalogasd le róla pici csókok közben:D
2011. júl. 25. 21:21
 3/4 A kérdező kommentje:
előző barátaim 23,illetve 26évesek voltak
2011. júl. 26. 01:23
 4/4 anonim ***** válasza:

szűz még a srác?

volt valami végül?

2011. aug. 13. 03:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!