Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondjak a srácnak?
Figyelt kérdés
Egy sráccal rengetegszer egy buszon utazunk,és nekem nagyon tetszik.Nem ismerjük egymást.. milyen szöveggel/indokkal/ mehetnék oda hozzá ?? :)2010. ápr. 30. 22:37
1/10 anonim válasza:
Mennyi az idő?
Sablonszöveg de sztem hatásos! :)
2/10 anonim válasza:
"Szia, sokszor láttalak, és nagyon tetszel. Lenne kedved megismerkedni?" :)
3/10 anonim válasza:
Szevasz! Jól nézel ki, kő kóla? :D
4/10 anonim válasza:
Szerintem először elég az, hogy odamész hozzá, és megkérdezed, hogy leülhetz-e melléé:)
5/10 anonim válasza:
Menj oda mellé és ejts le valamit, ha nem bunkó felveszi, megköszönöd... aztán rajta múlik )
6/10 anonim válasza:
Legyél egyenes és lényegretörő:
"Szia, már láttalak párszor és helyesnek tűnsz, szeretnék veled beszélgetni. Nem bánnád?
7/10 anonim válasza:
"Szia, te is ezen a buszon utazol?"
:D:D
Thug
8/10 anonim válasza:
valami nagyon átlátszó kérdéssel menj oda, amire nem is vársz választ (a mennyi az idő? nem jó, mert túl hétköznapi), akkor tudni fogja, hogy ő érdekel, nem a válasz
mindenki őrül ha érdeklődnek iránta, még ha nem is jössz be neki először, mint nő
hajrá
9/10 anonim válasza:
jegyeket bérleteket kérem felmutatni
10/10 anonim válasza:
legközelebb megyünk együtt haza??
nem xD dehogy
na :D nehéz ezt kitalálni mert a fiúk nagyon bonyolúltak :D egy picit neki kell menni és bocsántatot kérni tölle és utána : jajj én már sokszor láttalak :D a környékre jársz suliba?? vagy valami ilyesmi ami érdekel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!