Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit írjak a srácnak?
Szia xy vagyok nemtudom emlékszel e rám vagyláttál e a suliba én sokszor látlak és szeretnélek megismerni.
valami ilyesmi
"Szia! Nem ismerjük egymást, és mivel csak neten merek neked írni, ezért nem is fogjuk. Köszi, hogy meghallgattál!"
ez szerintem nagy poén lenne, ha tetszel neki úgyis vissza fog írni.
nem igazán használom a facebookot és nem is vagyok érte oda, de ha épp nem vagyok foglalt és írna egy lány aki tetszik akkor örülnék neki. ha úgy alakul hogy komoly kapcsolat lesz akkor meg nem tök mindegy hogy facebookon írtál rá vagy nem? a lényeg a lényeg :)
"Szia! Nem ismerjük egymást, és mivel csak neten merek neked írni, ezért nem is fogjuk. Köszi, hogy meghallgattál!"
Ez tetszik :D tuti ki fogom próbálni :)
mellesleg lányok is kezdeményezhetnek abban szerintem nicns semmi, rámis rámirt már lány hogy szeretne megismerni mert bejövök neki. egyszerü de nagyszerü. [aztán elküldtem mert hótronda volt :D] de nem megijeszteni akarlak hanem arra utalok ha te nem teszed meg, megteszi más. elég annyi neki hogy szia, miújság, aztán találtok egy közös témát és lám :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!