Munkanélküli nők, nektek sincs önbizalmatok?
És ha meghal a párod? Egyszer bekövetkezik ez és ha még nem vagy nyugdíjas mi lesz akkor? Az életbiztosítást sem mindig lehet érvényesíteni! Ott évekig nem csinálsz semmit, esetleg milliomosok sem lesztek még ott sem, akkor hazajössz és akkor itthon mit fogsz csinálni?
Talán haza kellene jönni, mindenki magára számítson ne a párjára, ha itthon van munkád akkor keress itthon párt, ha itthon nincs csa k külföldön akkor keress ott párt.
Én itthon, Magyarországon vagyok munkanélküli. Munkával kapcsolatban valóban csökken az önbizalmam, az életem más területeire viszont ez nem tért át.
Bár ha külföldön lennék, lehet, hogy nekem is kicsúszna a lábam alól a talaj. Meg tudlak érteni.
Ha mar nem jó a szex, akkor kiszeretett belöled, csak nem mondja, mert azert jó neki, hogy nincs egyedül , de ha talál jobbat, dobbant. Kulföldön elni borzalmas, az ember elveszti az önbizalmát, önmagát, a gyökereit.
Ha pár év múlva visszament haza, már addigra minden megváltozik, semmi se olyan amilyen volt , baratok költöznek el , szivódnak fel, vegul turista leszel otthon is. Az idö nem all meg otthon sem.
Egy ferfi se érdemli meg, hogy ilyen helyzetet felvállalj, csak ha neked is nagyon megéri.
Szerintem is menj haza , amig van hova es amig varnak a szüleid
A sok elutasítás nekem is elvette az önbizalmam munka terén, egyre reménytelenebbül vágok neki az álláskeresésnek, de azért még nem adtam fel a reményt.
A párom megérti, mert tudja milyen itt a helyzet. Alapból nagyon kevés a munkalehetőség a környéken, ráadásul olyan helyen is lakunk, ahonnan még a bejárás is nehéz a legtöbb munkahelyre. Neki van állása, de nem túl jó, nem is szereti, ő is már vagy egy éve próbál máshol elhelyezkedni, már szinte minden lehetséges munkahelyre többször is elmentünk, mégsem jártunk túl nagy sikerrel.
Amúgy itthon állattartással foglalkozunk, úgyhogy azért valamit én is tudok csinálgatni, de egy stabil munkahely igazán jól jönne mellé.
Látod,feladtad a jó egzisztenciád és elmentél külföldre cselédkedni...de nyelvtudás nélkül a külföldieknek cselédnek sem kellesz....
kellett ez neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!