Nagyon hiányzik a régi barátnőm, e ezek után ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
próbálom röviden: 11 éves korunktól voltunk barátok. 6 évvel ezelőtt összevesztünk. olyasmiket vágott a fejemhez,amik nagyon fájtak főleg h nem volt jogos. aztán anyukámmal beszélt,akinek azt mondta h megkeresne,de nem mer. ő azt ajánlotta h akkor irjon egy levelet nekem. én nagyon vártam h mit ir elég lett volna h szeretlek,beszéljük meg. ehhez képest újabb sértéáradatot kaptam,még azért is én voltam a hibás h a válásakor nem kapott annyi pént amennyit akart mert én nem mentem a férje ellen tanúskodni. a kislánya a keresztlányom akit azóta sem láttam.. a levél után felhivott,én elmondtam h fáj az egész és nem tudom mikor leszek ezen túl.. akkor voltam várandós az 1. babámmal,nemrég már a 3. is megszületett.. nagyon hiányzik.. ti elmondanátok neki? kicsit félek h visszaél a bizalmammal,kinevet a hátam mögött vagy valami,de azóta sem volt igazi barátom.. kérlek adjatok tanácsot. azóta nem keresett és én sem2013. márc. 22. 16:57
1/2 anonim válasza:
Jól érzed.Ennyi gyűlölettel nem is lehet igazi barátság..inkább szemforgató,aki vissza fog élni a bizalmaddal. Bármi történik, azért óvatosan ugorj a nyakába, bármilyen is az örömöd.
Az én esetem is pont ilyen. Azt hiszem, én például nem kezdeményezek.Majd elmúlik.
Nincs jó tanács, csak Te tudod a megoldást.
2/2 A kérdező kommentje:
addig nem volt ilyen-19 évig-,azért is lepődtem meg abban a szituációban h h reagált.. ő volt a tanúm az esküvőn és ő lett volna a fiam keresztanyukája.. ott volt ő is az 1. ultrahangon,minden titkunkat ismertük a másiknak,éjjel-nappal hivhattuk egymást stb.. lehet h akkor bújt ki az igazi énje de lehet h ő rossz passzban volt én meg túlérzékeny 6 hós terhesen..
2013. márc. 22. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!