Masnapos vagyok nem engednek haza. Mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Suliba vagyok (7oram van) de rossz dontes volt mert mindjart szetszakad a fejem meg szarul vagyok es nem engednek haza. Ellogni nem akarok mert sok igazolatlanom van mar. Kertem gyogyszert de nem kapok. Mit csinaljak?
17/F
2013. márc. 21. 08:24
1/13 anonim válasza:
Ismered a mondást... Aki éjjel legeny...
2/13 anonim válasza:
Ne igyal többet, pláne ne ugy, hogy másnap iskola van....
3/13 A kérdező kommentje:
Azt nappal hagyjak aludni
2013. márc. 21. 08:29
4/13 anonim válasza:
Mosd meg az arcod hideg vízzel és térj magadhoz.
Többet nem tudsz tenni.
5/13 anonim válasza:
Igyál sok vizet és kérj egy fájdalomcsillapitót (ha tanár nem ad,csajoktól kérdezd meg,náluk szokott lenni)
6/13 A kérdező kommentje:
Otthon mar vettem be 1et, itt meg adott valaki meg egyet de nem erzem hogy hasznalna. Mennyit vehetek be egy nap? Nem is akartam berugni csak igy sikerult :s
2013. márc. 21. 08:38
8/13 anonim válasza:
Panadolból pl. 2-nél többet nem szabad egy nap. Az elég erős fájdalom csillapító.
Szerintem ne gyógyszerezd szét magad, mert attól még rosszabbul lehetsz!
Próbáld meg a nyakad megmasszírozni, csinálj kör-körös mozdulatok a fejeddel, hogy kiropogjon a nyakad. Hideg vizes arcmosás...
Ha van ma testnevelés, kérj felmentést és aludj addig az öltözőben.
9/13 anonim válasza:
Tanulj a hibádból, ilyen egyszerű. Még szép, hogy nem engednek haza.
10/13 anonim válasza:
Egy napot ki lehet bírni. Vagy tényleg ennyire nyámnyila vagy? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!