Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mik a legnagyobb álmaid? Fel...

Mik a legnagyobb álmaid? Fel tudnál sorolni mondjuk 5-öt vagy esetleg többet? Fontossági sorrendben! Olyat is amit még családalapítás előtt szeretnél megvalósítani és olyat is, amit majd a családoddal!

Figyelt kérdés
2013. márc. 20. 23:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

1. Egészség.

Én is pánikos vagyok. A bogyók egy részét önként eldobtam de még muszáj szedni a többit különben nem megy. Egyenlőre...

2. Munkát találni.

Ahol nem taposnak az emberbe. Nincsenek nagy igényeim csak normális, korrekt, emberi viselkedést várok és, hogy tisztességesen bejelentsenek a fizetésem meg ne éhbér legyen.

3. Szeretnék egy galériát a szobámba.

Persze ahhoz új bútorok kellenének mert a mostaniak nem férnének el.

4. Új szemüveg.

Ez már nagyon gáz, ami van.

5. Rendesen megtanulni angolul.

2013. márc. 21. 00:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

1.diploma megszerzése

2.külföldön tanulni

3.mentélis egészség

4.saját élet

5.nyelveket tanulni

6.utazgatni

2013. márc. 21. 01:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Diplomat szerezni kettot megvan

Kulfoldon tanulni megvan

Kulfoldon elni megvan

Szereto ferj aki ugyes -megvan

3xgyerek megvan

Sajat kertes haz es nyaralo megvan

41 eves no

Azsiai ut megvan

Valami jot tenni embereket segiteni -folyamatban

2013. márc. 21. 01:48
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Hmm. Leírnám, de kinevetnétek, ami rosszabb, lepontoznátok.

Én mást tartok álomnak. Most csak példa: az autóvásárlás cél, Forma1-es pilótának lenni álom. Tehát nekem a könnyen megvalósítható dolgok csak célok (egy csomó embernek van autója), az álmok sokkal nagyobbak és nehezebbek, de nem lehetetlenek.

2013. márc. 21. 01:55
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

1, bejutni az egyetemre

1, tagja lenni annak a körnek ami a végzettséggel jár, magyarán olyan munkát végezni amire vágyok

1, minnél jobbnak lenni a hobbimban, versenyekre járni

2, kipróbálni milyen külföldön élni, vagy legalábbis sok helyre eljutni ami érdekel

3, anyagi biztonság

Az álmaim mindig elsőnek jönnek, nem tartom fontosnak a családot azon kívül amibe beleszülettem.

2013. márc. 21. 02:46
 16/19 anonim ***** válasza:

1. saját ház

2. saját kocsi

3. karrier a szakmámban és egyben hobbimban

4. gyerek/gyerekek

5. szimpla boldog élet...

2013. márc. 21. 07:40
 17/19 anonim ***** válasza:

1. és egyetlen: Sok pénzt keresni, hogy végre élni tudjak.

1 (családdal): Mindent megadni nekik.

2013. márc. 21. 09:42
 18/19 anonim ***** válasza:

Álmok helyett inkább célokat fogok írni. Családom már van.

-erényes, önzetlen, feddhetetlen, példaértékű emberekké nevelni a gyermekeinket

-pozitív irányba előremozdítani a környezetemben élő emberek értékrendjének fejlődését

Igazából ezzel a két céllal le lehet írni az egész életemet. Lehetne részletezni őket, de a lényeg ez. Aztán persze vannak a kisebb célok, létrehozni egy veteményes kertet pl.

Hogy írjak olyan álmot is, amely valószínűleg mindig is álom marad: szeretnék egy olyan gazdaságot létesíteni, ahol ingyenesen termeszthetnek zöldségeket és gyümölcsöket valóban szegény, rászoruló emberek saját fogyasztásra. Így egyszerre jutnának munkához és élelmiszerhez. Bár ez inkább az utópia kategória.

2013. márc. 21. 21:19
 19/19 anonim ***** válasza:
18-as Ritka az ilyen pozitív "álom". - Remélem szép életetek lesz! Őszintén kívánom.
2013. márc. 21. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!