Miért kell nekem már reggel elhánynom magam a buszon? Nap eleje van még csak!
2013. márc. 20. 08:37
1/9 anonim válasza:
1 Lehet hogy nem fürödtek már napok óta.
2 Lehet hogy fürdött tegnap este de reggelre szétizzadta magát aztán úgy indult el.
3 Nem használnak dezodort pedig jó néhány emberre ráférne.
2013. márc. 20. 08:46
2/9 anonim válasza:
Két fajta büdös emberrel szoktam találkozni tömegközlekedés során: az egyik a "fokhagymát reggeliztem pálinkával" típusú ember. Kicsit bosszantani szoktak, de nincs különösebb bajom velük. A másik típussal van tele a f*szom: a mosdatlan, koszos, büdös, izzadt, rothadó prolikkal. Az ilyeneket legszívesebben kib*sznám a buszból. Aki nem képes arra, hogy legalább néha-néha megmosakodjon, az ne tömegközlekedjen! Sőt, egyáltalán ki se menjen az utcára, r*hadjon meg otthon a koszos parasztja.
2013. márc. 20. 08:49
3/9 A kérdező kommentje:
Kettes típusú volt/voltak,a franc tudja,hányfelől jött az okádék szag.
2013. márc. 20. 08:51
4/9 anonim válasza:
Nem fürdenek hetekig,ugyanaz a ruha van rajtuk hetekig.
Két ember van állandóra a buszon amin utazok és undoritó,az egyikhez közerlebb is mentem,biztos ő büdös-e: egy tip-top kiscsaj,magassarkú,feszülős naci,csini kabát,erős smink.És úgy bűzlik,mint a mosatlan ha 3 hétig nem nyúlok hozzá.
A másik-őt sajnálom kicsit- egy 80 feletti néni,télen-nyáron ugyanabba a ruhába,csak télen kabátot vesz rá,már látszik a ráncai között az éves kosz,5 megállóval később is érezni ha ő utazott a buszon.
2013. márc. 20. 08:58
5/9 anonim válasza:
sok büdös embertől bűzlik a busz...lehet, már a busz is bevette azt a szagot, meg eleve van egy buszszag. Egyébként valóban, aki gyakran buszozik, annak többször kellene mosni a ruháit, mint aki csak besétál a munkahelyére, mert ezt a kollektív büdöset az ő ruhájuk is beveszi+belváros-szag ehhez még hozzáadódik meg a testszag. Néha vonatozás után is olyan borzasztó szagom van, wháááá, pedig naponta fürdök.
2013. márc. 20. 12:38
6/9 anonim válasza:
Én általában melósokon szoktam ilyet észrevenni. Még ha meg is fürdenek minden nap (tegyük fel), a munkásruhát akkor is büdösen veszik fel minden reggel. És azért nyáron egy építkezésen vagy csatornázáson 2-3 hétig mosás nélkül használt ruhának van szaga.
Meg vannak persze a csövesek, de náluk nyilvánvaló az ok.
2013. márc. 20. 13:45
7/9 A kérdező kommentje:
Nem,itt egyértelműen olyanokról lehetett szó,akik itt dicsekszenek éjszakánként a gyakorin,hogy már hány hete nem fürödtek,nem mostak hajat. Éjszaka itt tobzódnak,reggel meg velem jönnek a buszon. Fúj.
2013. márc. 20. 14:37
8/9 anonim válasza:
Akinél az alapvető higiénia hiányzik, az nem csak azért büdös, mert nem fürdik rendszeresen. Vannak, akik a ruhákat is csak akkor mossák ki, ha már láthatóan koszosak, ágyneműt jó, ha két-három havonta cserélnek, így aztán bőven van körülöttük-bennük bűzforrás.
2013. márc. 20. 18:55
9/9 anonim válasza:
Én pl. állandó éjszakás vagyok, így reggel nem vagyok friss és üde, van mikor én érzem, hogy fura szagom lehet, de nem biztos, hogy más is érzi. Hosszú hajam van és sokszor bezsírosodik a hajam, úgye nem mosom én se naponta, mert nem tesz jót a hajnak. Tehát a 2. reggel akkor már eléggé fényes. Tehát elképzelhető, hogy vannak olyan emberek kora reggel akiknek azért van kellemetlen szaga, mert éjszakai munkát végez. Viszont akadnak olyanok akik alapból büdösek. Van egy kollegám 23 éves ő állandó reggeles és amikor én is már az öltözöbe vagyok ő akkor jön, de olyan büdös! Izzadság és lábszaga van, nem használ dezodort. Biciklivel jár dolgozni, biztos leizzad, de a deo azt segítene. Na de a lábszaggal mi van? Lehet fürdik naponta munka után délután vagy este, de leizzad alvás közben és reggel bicajozik. A másik az valami iszonyú bovli olcsó cipője van ami sajnos a büdös lábuaknak nem túl előnyös. Elgondolkodtató az emberek higéniája.......
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!