Ti mennyi privit szoktatok kapni mire reggel ránéztek az oldalra?
Figyelt kérdés
Vagy úgy egész nap összesen mennyi jön.. nekem eddig a rekordom az "5 új" felirat volt az üzeneteid felirat után, pedig csak éjfélkor elhagytam az oldalt de délben már megint fent voltam.2012. okt. 20. 23:07
2/13 A kérdező kommentje:
nem az -.-
csak érdeklődő vagyok és egyből leszól vki..
2012. okt. 20. 23:17
4/13 anonim válasza:
Basszus...:((
Én soha nem kapok..:((
Mondjuk a szerelem, szex oldalon nem írok..Már olvasni se.
Egyre alpáribb a fogalmazás, azért nem.
5/13 anonim válasza:
Hogyha leírod mondjuk,hogy 32L,vagy 20L,tuti kapsz egy csomót a kos retardálttól.Esetleg akadhat közöttük egy két normális,aki tényleg ismerkedni akar,de eddig csak 2 ilyennel találkoztam,azok sem direktben ezért írtak rám.Akik ilyenkor írnak,azok kisgyerekek,trollok,strigók,perverzek meg ilyen állatok.
6/13 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, de még így is sokan írnak :D
2012. okt. 21. 14:32
7/13 A kérdező kommentje:
Eltudom képzelni akkor mi lehet ha vki odaírja h "L" o.O
2012. okt. 21. 14:32
8/13 anonim válasza:
Akkor Te egy nagyon kedves, okos fiú lehetsz..
Most több pozitív jelző nem jutott eszembe..
9/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) kedves vagy :)
Én úgy vettem észre h a poenosabb válaszaimra szoktak írni :D
2012. okt. 21. 18:00
10/13 anonim válasza:
Nekem alig jön egy pár új privát üzenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!