Naponta látom a sok tekergő férfit mindenütt, nincs munkájuk, -szerintem nem is keresnek-eltartja őköt a család, robotolnak a nők hellyettük is. Mit lehetne kezdeni ezzel a here haddal hölgyek, szerintetek? (60-as f. fi vook)
Figyelt kérdés
Nem egy családban,férj,fiatal férfi othon hever,vagy kocsmázik.Nincs munka, mondják.De a nehéz fizikai munka az nooo,lakatos és építőipar az gáz-ahogy ők mondják-!Én leállítanám a nagy gépeket,talicska,ásó lapát,lehet készíteni a vizlevezetőköt ,utakat.Ott levezethenék az energiájukat!#munkálkodj #a jobbért
2013. márc. 18. 07:04
21/22 TappancsMancs válasza:
Hogy kicsit viccelődjünk is, bedob egy sört a stresszes állásinterjú előtt. (
Utána persze rágózik a lehelete miatt.)
22/22 anonim válasza:
Véletlen találtam erre a kérdésre 5 évvel később.
Közhelyek és sztereotípiák puffogtatása helyett azt javaslom, mindenki foglalkozzon a maga dolgával, ne a másikak életével. Kéretlenúl nem osztogatunk eszet és tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!