Mit tegyek hogy újra normális legyek?
Figyelt kérdés
Nemrég összevesztem az anyámmal ami nem is lenne baj mert már vesztünk össze.De 3 napja amikor összevesztünk tök átlagosan akkor bármire gondoltam egyből ő ugrott be a fejembe mindenhol ott volt és ez egyre jobban zavart.végül ott tartok h folyton ott van a fejembe pedig már bocsánatot is kértem tőle...nem tudom mi van velem.mit tegyek?14/L2013. márc. 15. 10:49
1/2 anonim válasza:
Segíts neki!
Bevásárolni, takarítani, akármi... :)
Meg tanulj jól! Ez a dolgod! ;)
2/2 A kérdező kommentje:
jó tanuló vagyok és segíteni is szoktam neki...ez nem olyan bűntudat-szerűség hanem mintha folyton zaklatna..mintha belemászott volna a fejembe és nem tudom kizárni
2013. márc. 15. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!