Miért lehet az hogy engem valahogy kinéznek mindenhonnan meg bunkóskodnak velem? Csalad is. Meg akárhova kerülök depresszios vagyok már ettől teljesen
Nem lehet, hogy a külső miatt?
Eskü én tök átlagos vagyok csak nagy orrom van és sok ember olyan, hogy meglátja, hogy nagy orrom van, utána átmegy ilyen flegmába. Azt hiszik, hogy zsidó vagyok vagy nem tudom.
"Eskü én tök átlagos vagyok csak nagy orrom van és sok ember olyan, hogy meglátja, hogy nagy orrom van, utána átmegy ilyen flegmába."
Kérdezted őket? Mindenki mondta, hogy az orrod miatt flegma veled?
"Kérdezted őket? Mindenki mondta, hogy az orrod miatt flegma veled?"
Volt egy fiatal csaj. Ő megmondta, hogy szánalmasnak gondolja azt akinek ilyen nagy orra van. Az ilyen emberrel nem fog jóban lennni.
Aztán egy öreg néni kb 70 éves lehetett meg azt hitt, hogy zsidó vagyok és tök bunkó volt. Hiába mondom, hogy nem vagyok az. Ilyenek az emberek. Ha valamiért eltérsz egy kicsit is a többiektől akkor már lenéznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!