Mit lehet tenni ha jogtalanul felfüggesztenek a teszveszen?
Figyelt kérdés
Írtam nekik levelet ,de még válaszra sem méltattak.
2009. szept. 15. 20:58
1/5 anonim válasza:
Óóóóóó drágám, semmit az égadta világon! Szerintem elképzelni sem tudod hány meg hány embert függesztettek már fel ott, méghozzá jogtalanul! A jogtalan, alaptalan felfüggesztések akkor kezdődtek el amikor cit1rom nevezetű felhasználó adminná nyalta be magát. Onnantól kezdve szép lassan kiszórta azokat akik nem tetszettek neki :) kapásból 10-15 embert feltudok sorolni, de kitudja hányan vannak még...
Úgyhogy szerintem mondj le róla. Menj át másik oldalra, én a zsibvásáron vagyok jelen és nagyon jó kis oldal :) A teszvesz egy korrupt, felhasználóellenes oldal. Nem is érdemes próbálkoznod visszakerülni, ha alaptalanul függesztettek fel, akkor biztos hogy arca ment a dolog. Főleg ha fórumos vagy.
Pusszantlak :)
2009. szept. 15. 21:20
2/5 anonim válasza:
A Teszvesz egy szemét csapat. Engem egy vevőm bemocskolt, és írásos bizonyíték ellenére se törölték a negatív értékelést, amit kaptam tőle. Hát én a Teszvesznek a fennmaradó jutalékot se fizettem ki azután, ki se számláznák - azt mernék megtenni ilyen szemétség után, meg amennyit még hallottam felőlük. Menj át máshova, én a Vaterával elégedett vagyok, ott is volt incidensem vevővel, de a Vatera amellett állt ki, aki mellett a bizonyíték szólt, szóval törölték a negatívot, amit kaptam jogtalanul. Amit az előttem szóló írt, azt nem ismerem, de a Teszveszen ne maradj.
2009. szept. 15. 22:22
3/5 anonim válasza:
nekem jelenleg csere miatt függesztették fel
RÉGEN tettem csereajánlatot törölték a hozzászólást figyelmeztetést kaptam. oké ez rendben. többet nem írtam csereajánlatot erre most egy olyan hozzászolásért függesztettek fel amit még a felszólitás előtt irtam meg..
2009. dec. 4. 12:56
4/5 anonim válasza:
Engem azért függesztettek fel, mert a postaköltséghez azt mertem odaírni, h csomagolás után pontosítom. Azt írták amíg az irreálisan magas postaköltséget nem módosítom felfüggesztenek. Tátva maradt a szám!!!!! 100%-os az értékelésem, soha nem volt panasz ...és erre ők találtak. Írtam nekik, h már ne is haragudjanak, de a Magyar Posta diktálja a díjszabást nem pedig én v. ők.
2011. ápr. 22. 16:10
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok, csatlakozva az előttem szólóhoz, én is a zsibvásárra mentem át.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!