Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyarország részeit hogy...

Magyarország részeit hogy szerezhetnénk vissza? (ötleteket)

Figyelt kérdés
Pl: gondolok itt arra hogy benépesitjük a szomszédországokat, és visszaszerezzük, vagy háború, vagy valaki valami más ötlet??

2013. márc. 16. 17:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Jól van, látom neked is kimaradtak trianon előzményei :D
2013. márc. 16. 21:49
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem fegyverrel, hanem bölcsővel. Gyorsabban kellene gyarapodnunk, mint nekik.
2013. márc. 16. 21:49
 13/27 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy mindenki felhagyna az acsarkodással és gyűlölködéssel. Mióta megnyíltak a határok, bárki bármikor jöhet-mehet oda-vissza, az uniós országokba még útlevél sem kell. Akár ide is költözhetnek a külhoni magyarok, én szívesen látom őket.
2013. márc. 16. 22:57
 14/27 anonim ***** válasza:
Én benne vagyok, de akkor szeretnék jómagam is Magyarországhoz tartozni, nem csak a területemet átadni. Üdvözletem Szerbiából! :D 19/L
2013. márc. 16. 23:52
 15/27 A kérdező kommentje:
na jó tényleg nem lenne jó ötlet a háború, mivel az ottan élő magyarokat csakne támadjuk már meg.. de valahogy csak meg egyezhetnénk.. minket illetnek meg azok a területek!!
2013. márc. 17. 10:47
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Háború? Agyad elszállt vagy mi??? Ha le akarod lövetni magad, hajrá, de másokat nem kéne belekeverni ilyesmibe. Látszik, hogy primitív vagy.

Meg úgy mellékesen... áruld már el, mitől lenne jobb, ha visszakapnál egy régi területet. Marhára nem jelentene semmit az átlagembernek.

2013. márc. 17. 11:48
 17/27 A kérdező kommentje:

most mondtam hogy nem lenne jó ötlet (ÉRTELMEZD A MONDATOT) (de kitudja még abból is lehetne valami..)

istenem legyünk már határozottabbak!! Magyarország csak ugy érhet el sikereket ha ÖSSZEFOGUNK!!

2013. márc. 17. 11:55
 18/27 A kérdező kommentje:
istenem legyünk már határozottabbak!! Magyarország csak ugy érhet el sikereket ha ÖSSZEFOGUNK és LÉPÜNK (merünk) !!
2013. márc. 17. 12:06
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Javaslom, ülj be egy 8.-os vagy 12.-es töriórára.

Jaaa, hogy még 13 éves se vagy ? Akkor ezesetben elnézem neked ezt a hatalmas szintű primitívséget, amit itt leművelsz.

2013. márc. 17. 12:55
 20/27 A kérdező kommentje:

Kedves 12:55-ös válaszoló

ez csak egy kérdés volt, hogy mi lenne ha?? ötlet gyüjtés..

ha én gyerek lennék, akkor valószinűleg eszembe se jutott volna feltenni ilyen kérdést, csak hogy tudd!! Ja és jó hogy nem már te mondod meg nekem hogy hány centi magas vagyok.. vagy talán ezt is tudod?

2013. márc. 17. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!