Magyarország részeit hogy szerezhetnénk vissza? (ötleteket)
Háború? Agyad elszállt vagy mi??? Ha le akarod lövetni magad, hajrá, de másokat nem kéne belekeverni ilyesmibe. Látszik, hogy primitív vagy.
Meg úgy mellékesen... áruld már el, mitől lenne jobb, ha visszakapnál egy régi területet. Marhára nem jelentene semmit az átlagembernek.
most mondtam hogy nem lenne jó ötlet (ÉRTELMEZD A MONDATOT) (de kitudja még abból is lehetne valami..)
istenem legyünk már határozottabbak!! Magyarország csak ugy érhet el sikereket ha ÖSSZEFOGUNK!!
Javaslom, ülj be egy 8.-os vagy 12.-es töriórára.
Jaaa, hogy még 13 éves se vagy ? Akkor ezesetben elnézem neked ezt a hatalmas szintű primitívséget, amit itt leművelsz.
Kedves 12:55-ös válaszoló
ez csak egy kérdés volt, hogy mi lenne ha?? ötlet gyüjtés..
ha én gyerek lennék, akkor valószinűleg eszembe se jutott volna feltenni ilyen kérdést, csak hogy tudd!! Ja és jó hogy nem már te mondod meg nekem hogy hány centi magas vagyok.. vagy talán ezt is tudod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!