Magyarország részeit hogy szerezhetnénk vissza? (ötleteket)
Hát én emiatt nem áldoznám fel fiaink életét, háború semmiképpen sem.
Talán, ha felemlegetnénk az uniónak azt a bizonyos egyezményt, hogy 89 után visszakapjuk területeinket, akkor az már jó kezdés lenne. Erre nem tudnak mit mondani, ez volt az egyezmény. Hogy visszakapjuk. Akkor viszont ők szedték meg a szerződést, ha mégsem. Persze ez sem olyan egyszerű, mert akkor a szlovákok, románok, szerbek pattognának és most 1 ország kielégítése 3 pofán vágása nem biztos, hogy megéri, de egyelőre tényleg az a baj sztem, hogy nincs erről szó az uniós találkozókon. Miért nincsen???
Szerintem legtöbb esélyünk népsavazással lenne, ahol magyarok laknak a határ mentén.
A gond ezzel csak az hogy:
1. Egyre kevesebb a magyar, mivel alig születik magyar gyerek, és határon túl elég sokan asszimilálódnak.
2. Sok magyarnak sajnos azzal tömték tele a fejét hogy ők elsősorban szloválok/románok stb, és csak másodsorban magyarok, így nem biztos hogy a népszavazás eredményes lenne.
Úgy mint ahogy sok nálunk élő nemzetiség is kiállt a történelmi Magyarország mellett Trianon után.
19:21 -es válaszoló
na ennyit a szlovàkokról is, és még lehetne sorolni h miket mondanak a sajátjuknak.. elképesztő hogy ennyire lesüllyednek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!