Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyenek a mai lányok?

Miért ilyenek a mai lányok?

Figyelt kérdés

Én a mai lányok azt a csoportját nem tudom hova rakni akik be "lájkolnak" minden egyes igénytelenebbnél igénytelenebb "LáwCsí Idézete <3" Facebook oldalt és felmegy az ember Facebookra és azt kell néznie a "Kezdőlapon" hogy ezek hogy sírnak. Teljesen álomvilágban élnek. 10 percenként változtatják profilképük amin az iPhone 5 ükkel, kacsaszáj pózban, halálra szolizva, valami kis rongyokban amin Anglia vagy az USA zászlaja van pózolgatnak a fürdőszobában, Tónál, Utcán, Iskolában. Néhány helyen barátnőjükkel már már annyira Szexuálisan túlfűtött pózokban hogy az ember azt hinné hogy melegek.

És akkor még egy szót sem szóltam ezeknek a fiú változatáról.

Miért jó ez nekik? Ha esetleg itt van egy közölük akkor: Miért jó ez neked? Ez miért élvezetes?

2013. márc. 12. 18:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
ez a barlangi duma,meg a civilizációnak semmi köze ahoz,hogy a mai fiatalok nem tudnak korukhoz kellőképp se gondolkodni,se viselkedni. de láttam én már 30-40 éves nőt,férfit ezt csinálni. ők spontán a társadalom retardált dilemmás szégyenfoltja,ami lassan,de biztosan elnyomja a normál embereket... ,,Okos enged,szamár szenved" ezért uralkodnak már a hülyék...peace.
2013. márc. 14. 21:30
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

30-40 év körüliekhez nem tudok mit szólni. Az már tényleg szánalmas, és szerintem szégyelni kéne magukat. De a mai fiatalok (14-18) többsége ilyen. Lehet h rossz irányba megy az egész világ, de akkor is mivel többen vannak, sokkal többen, ezért már az a normális ha kacsa szájú vagy.

Rendes értelemben persze h nem, de képletesen értve azok lógnak ki a sorból akik nem ilyenek... Ez van, ezt kell szeretni!

De szerintem térjünk vissza az eredeti kérdéshez, mert kiváncsi vagyok az emberek véleményére! ;D

2013. márc. 14. 22:06
 13/14 anonim válasza:

nincs i phoneom nem szoktam allandoan cserelni a profilkepemet sot még csak nem is vagyok facebookfüggo de most az mert baj hogy lajkolok ilyen idezetes oldalakat? ettol nem leszek ri**nc meg semmi

mert nem vagyok ri**nc normalis vagyok azért mert lajkoltam facebookon egy idezetes oldalt -.-"

2014. febr. 23. 18:12
 14/14 anonim válasza:
Tudod kedves uccso ebbe az az egészben a legrosszabb,hogy nem ismerik fel magukat,hogy ők is ilyen*************
2015. aug. 19. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!