Tényleg tudnak a lányok semlegesen nézni egy meztelen modell fiúra egy művészsuliban?
Aktmodellként a srác gyakran van több művészeti suliban is, mint megtudtam, és hát azért nem néz ki túl rosszul, szép sportos teste van, szép arca stb, na most őszintén, ha órákon keresztül ott áll kb 30 lány meg 20 fiú előtt egy szál semmiben, akkor a lányok tényleg "csak egy tárgy"-ként tudnak rá nézni vagy ez csak duma?
Én kérdeztem párat, persze mindegyik azt mondta, hogy ááá nekik semleges stb, na de a srác meg ehhez képest mesélte h volt olyan csajszi, amelyik titokban le is fotózta, és azt hitte, nem vette észre. A kis álszent ...
Szal szerintetek? Lehetséges egyáltalán semlegesnek lenni?
Én is rajzolok, gyakran meztelen nők, férfiak a modellek és egyáltalán nem izgatnak fel, nem váltanak ki belőlem olyan érzést, mint amiről írsz. Abszolút "tárgyak". Téma, melyet le akarok, le kell rajzolni... Az első akt rajzoláson persze én is úgy voltam vele hogy "hűű, ez meztelen!", de a sokadig után már csak a szépséget, a kihívást látod benne. Maga a rajzolás öröme, az, amit ilyenkor érzek. Szóval soha nem gondoltam ilyenekre hogy "hű de jó lenne vele szexelni". Soha!! A művészetbeli meztelenség teljesen más mint amikor megnézel egy felnőtt filmet. Az előbbit művészszemmel nézed, a másikat meg szexuális kielégülés céljából egy teljesen másik szemmel.
23/N
háát nemtom, nekem fura.
Hogy egy lány ne tudná azt megállapítani, hogy egy meztelen fiú mégis mennyire semlegesen gyönyörű, avagy mennyire nem az ... hát ezt nehezen hiszem. De én se szexfilmre gondoltam egyébként, hanem szimplán esztétikai értelemben vett szépségre, amit látsz lányként egy fiúban.
és szünetben meg órák után kibeszélitek azért h a srácnak mekkora meg stb ?
na meg volt már olyan h szegény srácnak felállt? és akkor mit csinált?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!