Lányok, ciki ha egy pasi Simsonnal jár?
Figyelt kérdés
Rendesen, szépen, kulturáltan néz ki. Csak ugyebár nem egy drága motor.2013. febr. 24. 20:15
1/12 anonim válasza:
aki ezt cikinek tartja, az egy HP
2/12 anonim válasza:
Én simsonnal járok és sosem érdekelt mit gondolnak az emberek.
3/12 anonim válasza:
Az én barátom BMW-vel jár, előtte viszont Suzukival. :D Így is úgy is imádtam, sose tartottam a kis Suzukit cikinek. Lehet, hogy idővel Audival jön majd érted :D NEM CIKIII!:D
4/12 anonim válasza:
félve jegyzem meg, h nem ciki, mert a múltkor leanalfabétáztál :)
5/12 A kérdező kommentje:
mi van?? én nem szidom a homikat. ursula, téged meg leanalfáztalak volna? Miért?
2013. febr. 24. 20:24
6/12 anonim válasza:
most leszögezem,a simo,jobb mint a robogó!!!
nekem csak az utóbbi maradt,am meg ha a pi**a csak a GonldWingon ülne mögötted,akk jó hülye...
7/12 A kérdező kommentje:
nem akarom fikázni a robogósokat, de igazad van! Nekem is van egy robogóm a Szimó mellé, de el fogom adni :D
2013. febr. 24. 20:28
8/12 anonim válasza:
sárgyúró, biztonsági szempontból nem hülye, mert azon ugye van légzsák, amúgy jól mondod :D
és szerintem is jobb a simson, mint egy robogó
nem húzod a gázt azt mész előre...
17f
9/12 anonim válasza:
Nem ciki, csak legyen tiszta a járgány!
10/12 anonim válasza:
Nem ciki, ha a nevedben a 93 az életkorod. Akkor fel a gumicsizmát és rá a szimóra, gyerünk horgászni. Ha a születési éved, akkor csak egy kivétellel nem ciki. Ha faluban laksz. Ott tök mindegy. Amúgy elég gáz, nem 95-öt írunk, hogy emberek (normál emberekre gondolok) által benépesített részeken simsonnal nyomulj. Térj már észhez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!