Mitől lehet ez hogy valaki serdülőkorában már nem beszél valakivel akivel gyerekkorában még igen?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki amikor még 10 éves körül volt akkor tök jól el lehetett vele beszélgetni, nem volt az a cserfes de akit már ismert régóta attól nem félt.
Eltelt 4-5 év úgy hogy egy szót nem beszéltem vele, nem tudom miért nem, amúgy meg minden héten látom.
Múltkor beszéltem vele mikor összefutottunk de egy szót nem lehetett belőle kihúzni :D
2013. márc. 11. 22:19
1/2 anonim válasza:
Nincs semmi, ami hozzádköt a múlton kívül.
2/2 anonim válasza:
Mindketten változtok. Az érdeklődési körötök, a stílusotok, a külsőtök stb..
Egyáltalán nem furcsa, ha valakivel régen jól eltudtál beszélgetni, de mostanában nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!