Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Más is hitte azt gyerekkorában...

Ava87 kérdése:

Más is hitte azt gyerekkorában, hogy William Hanna és Joseph Barbera az két nő volt?

Figyelt kérdés
Én sokáig ezt hittem gyerekkoromban :) Merthogy ugye az ilyen Tom és Jerry meg egyéb mesékben sokszor csak a vezetéknév volt kiíva, meg amúgy is kiskoromban még nem tudtam, hogy külföldön a keresztnevet teszik előre.
2011. aug. 4. 18:09
 1/8 anonim válasza:
100%
Hogy jut ilyen mókás kérdés az eszedbe? :-) Amúgy én is úgy hittem, mint te! :-)
2011. aug. 4. 18:35
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ezen a kérdésen én anno nagyon sokat gondolkodtam is. Sőt arra is volt példa, miután már "megtudtam az igazat", hogy általános iskolában valamilyen kvízben fel is tettem ezt a kérdést, és nagyon büszke voltam magamra :) :D:D

De hát ennek már megvan pár évtizede :D:D

2011. aug. 4. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is
2011. aug. 4. 19:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Én azt hittem egy nő,mert ugye így volt kiírva: Hannah-Barbera.
2011. aug. 4. 19:16
 5/8 A kérdező kommentje:

Ááá, de jó, akkor nem vagyok ezzel egyedül :D

Nem tudom, csak úgy eszembe jutott, illetve elkezdtem gondolkodni, hogy milyen meséket szerettem kiskoromban, aztán rákerestem a Wikipédián a Tom és Jerryre, hogy lássam, mit írnak le róla, és akkor ugrott be, amikor láttam az alkotók nevét :)

De biztos volt még egy csomó ilyen gyerekkori téveszmém, csak most több nem jutott eszembe :D

2011. aug. 4. 20:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt hittem :)
2011. aug. 4. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam is ugyanez volt a helyzet.

Meg a dalok szövegét sosem értettem teljesen. Például a Kinder tejszelet reklámjában: Mindegy egyes táblában egy jó pohár tej van, helyett, mindig tejbót értettem, és sose tudtam mi az.

2011. aug. 7. 23:06
 8/8 anonim ***** válasza:
Én a Hupikék Törpikékben értettem Nótafa nevét a dalban Lótatának. :D
2011. aug. 8. 08:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!