Más is hitte azt gyerekkorában, hogy William Hanna és Joseph Barbera az két nő volt?
Ezen a kérdésen én anno nagyon sokat gondolkodtam is. Sőt arra is volt példa, miután már "megtudtam az igazat", hogy általános iskolában valamilyen kvízben fel is tettem ezt a kérdést, és nagyon büszke voltam magamra :) :D:D
De hát ennek már megvan pár évtizede :D:D
Ááá, de jó, akkor nem vagyok ezzel egyedül :D
Nem tudom, csak úgy eszembe jutott, illetve elkezdtem gondolkodni, hogy milyen meséket szerettem kiskoromban, aztán rákerestem a Wikipédián a Tom és Jerryre, hogy lássam, mit írnak le róla, és akkor ugrott be, amikor láttam az alkotók nevét :)
De biztos volt még egy csomó ilyen gyerekkori téveszmém, csak most több nem jutott eszembe :D
Nálam is ugyanez volt a helyzet.
Meg a dalok szövegét sosem értettem teljesen. Például a Kinder tejszelet reklámjában: Mindegy egyes táblában egy jó pohár tej van, helyett, mindig tejbót értettem, és sose tudtam mi az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!