Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm betegesen odavan a...

A barátnőm betegesen odavan a nővéremért, ez most tényleg normális vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Sikerült kifognom egy normális szép lányt, de ami nem tetszik benne, hogy a nővéremért betegesen rajong kb és nem tudom eldönteni, hogy most csak én parázom-e túl vagy tényleg igazam van. Nővérem 21 éves és elég gyerekes, kb egy légybe is bele tud zúgni és állandóan áthívja pizsipartyra a szintén gyerekes barátnőit. Állandóan ellenem uszítja a bnőmet, hogy ő túl szép hozzám, meg ilyenek, a barátnőm meg isteníti, szinte már csak azért jön át, hogy vele találkozzon. Legutóbb, múlthéten is az volt, hogy kérdeztem átjön-e, erre az első kérdése az volt, hogy a nővérem is otthon lesz-e, mikor mondtam, hogy nem, akkor hirtelen kitalálta, hogy nem ér rá, mert segítenie kell az anyjának.. Mikor itt vannak, akkor is én ignorálva vagyok szinte. Nekem ez a viselkedés nem tetszik, de mikor a nővéremnek mondtam, hogy jó lenne, ha nem tapadna rá a lányra, akkor azzal jött, hogy túlreagálom, hülye vagyok, de közben tényleg nem változtat, mindig egymással vannak elfoglalva. Ti mit tennétek a helyemben?

19/F

2013. márc. 10. 13:31
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
A másik, hogy 19 éves létére ő is levágja a hisztit mostanában, hogy pl. ha itt van és mondja, hogy fáj a feje vagy valami, én meg meg akarom simogatni, akkor elkezd húzódzkodni, hogy ne legyek erőszakos.. aztán a nővérem belepofázik, hogy hagyjam már szegényt és lehet, h hülyén hangzik, de kb összeszövetkeznek ellenem, hogy én vagyok a kretén, aztán 10 perc múlva már persze nem fáj a feje a tesómmal röhögcsélni. Elegem van, de egyszerűen nem akarok szakítani emiatt, jó lenne, ha minden a régi lenne, tesóm meg felfogná, hogy az én barátnőm NEM az övé.
2013. márc. 10. 14:04
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy csak egyszerűen megunt Téged, a nővéred izgalmasabb program számára.
2013. márc. 10. 14:05
 13/24 anonim válasza:
55%
Akárhányan mondják el neked te tényleg nem fogod fel hogy belezúgott a tesódba valamilyen szinten??
2013. márc. 10. 14:06
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Már ne haragudj, de minden egyes hozzászólásod azt támasztja alá, hogy a barátnőd un Téged, nem szeret Veled lenni. Lehet, hogy leszbikus, lehet, hogy nem, de Te már nem vagy az esete, az tuti.
 15/24 anonim ***** válasza:
95%

Ne haragudj kérdező azért, amit most írni fogok (le is leszek pontozva érte), de elég gyerekes a hozzáállásod. Mondjuk még csak 19 éves vagy, érthető, hogy nem érett felnőttként gondolkodsz.

Lehet, hogy mégsem vonzódik a lányokhoz, de lásd be, hogy nem természetes, amit csinál.

Tiniknél szokás az, hogy össze vannak ragadva a csajok, együttmennek mindenhova stb....de ez akkor természetes,ezek olyan csajos dolgok.

De a nővéred már idősebb, nála már gáz ez a viselkedés, a barátnődről nem is beszélve.

Én a helyedben leülnék vele megbeszélni, hogy most mi van köztetek, s mi ez a gyerekes viselkedés a részéről.

16/24 anonim ***** válasza:
94%

Tudo egy felnőtt kapcsolatban ez úgy működik, hogy leültökk kettesben, elétárod a problémádat. Ha hajlandó kompromisszumot kötni, megoldani a közös problémátokat, akkor folytatódhat a kapcsolat, ha nem akkor te balra, ő jobbra.

Egy párkapcsolat két emberről szól. Két ember kell a rendbentartásához, és az elrontásához is.

Hiába próbálsz változtatni, egyedül nem megy.

2013. márc. 10. 14:08
 17/24 A kérdező kommentje:
Jó én arról nem tehetek, ha ő nem akar erről dumálni, többször volt olyan, hogy megkérdeztem, hogy én nem vagyok elég? Nyilván próbáltam megbeszélni, hogy nekem ez szarul esik, de szerinte ez tök okés, hogy rákattant a tesómra képletes értelemben. Ha meg megunt, akkor dobjon, de nem hiszem, hogy 2 hónap után már megun, mert kb akkor kezdődtek ezek a dolgok, mikor a tesóm elkezdte kisajátítani, meg elhiteti vele, hogy ő a lelkitársa, vele kell, hogy megbeszéljen mindent, jön a csajos lelkidumáival. Előtte még tök szerelmes volt belém.
2013. márc. 10. 14:19
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Hát ha ennyire lesza*ja a te érzéseid, hogy neked ez hogy esik, akkor nincs értelme a kapcsolatotoknak.
2013. márc. 10. 14:21
 19/24 anonim ***** válasza:
92%

Ulj le a baratnoddel, mondd el neki a problemat, hogy neked mi nem jo, mi zavar. Probaljatok egyutt megoldani, ha nem sikerul, vagy nem is probalkozik, akkor szakits.

Vagy ne szakits, de akkor fogadd el, hogy boldogtalan vagy a baratnoddel. (Annak ugy ertelme sok nem lenne.)

Nem ertem, hogy miert a noveredre szolsz ra emiatt. A baratnoddel vagy kapcsolatban, elvileg o a tarsad, vele kell ezt megbeszelni es megoldani.

2013. márc. 10. 14:31
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Próbálod a testvéredre hárítani a dolgot, és Őt tenni felelőssé a kialakult helyzetért, de igazából a barátnőd választása, hogy kivel akar lenni.

Elég baj az, hogy nem Veled. Ott elég nagy probléma van.

Én azt tenném a helyedben, hogy elmondanám Neki, hogy ezt érzem és ez nekem így nem jó. Továbbá jön a jó idő, sétáljatok, menjetek olyan helyekre, ahol nincs ott a testvéred.

Csak ilyen randi helyszínt választanék. Aztán meglátod így mennyiszer utasít vissza.

Ha kerüli a társaságod, azért érdemes végig gondolnod, nem csak azért nem szakít -e Veled, mert nem akarja elveszteni a testvéred barátságát. Így meg most kényelmes, hisz bármikor átmehet. Egy szakítás esetén azért az elég kínos helyzet lenne.

2013. márc. 10. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!