A barátnőm betegesen odavan a nővéremért, ez most tényleg normális vagy csak én reagálom túl?
Sikerült kifognom egy normális szép lányt, de ami nem tetszik benne, hogy a nővéremért betegesen rajong kb és nem tudom eldönteni, hogy most csak én parázom-e túl vagy tényleg igazam van. Nővérem 21 éves és elég gyerekes, kb egy légybe is bele tud zúgni és állandóan áthívja pizsipartyra a szintén gyerekes barátnőit. Állandóan ellenem uszítja a bnőmet, hogy ő túl szép hozzám, meg ilyenek, a barátnőm meg isteníti, szinte már csak azért jön át, hogy vele találkozzon. Legutóbb, múlthéten is az volt, hogy kérdeztem átjön-e, erre az első kérdése az volt, hogy a nővérem is otthon lesz-e, mikor mondtam, hogy nem, akkor hirtelen kitalálta, hogy nem ér rá, mert segítenie kell az anyjának.. Mikor itt vannak, akkor is én ignorálva vagyok szinte. Nekem ez a viselkedés nem tetszik, de mikor a nővéremnek mondtam, hogy jó lenne, ha nem tapadna rá a lányra, akkor azzal jött, hogy túlreagálom, hülye vagyok, de közben tényleg nem változtat, mindig egymással vannak elfoglalva. Ti mit tennétek a helyemben?
19/F
" A kérdező kommentje:
-.- Valószínű, azért van velem"
Ne légy már ennyire naív! Mondok lehetőségeket:
1. Biszexuális
2.Most jött rá, hogy a lányokhoz (is) vonzódik
3.Te csak alibinek kellesz
Már bocs, de amiket itt leírsz, arra utalnak, hogy a barátnőd oda van a nővéredért és Téged szinte teljesen mellőz.
Mivel mutatja ki, hogy érted is oda van ?
Inkább az az érdekes, hogy amikor nincs otthon a nővéred, nem akar találkozni veled!
Amúgy szerintem csak jóban vannak, a gond közöttetek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!