Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A barátnőm betegesen odavan a...

A barátnőm betegesen odavan a nővéremért, ez most tényleg normális vagy csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Sikerült kifognom egy normális szép lányt, de ami nem tetszik benne, hogy a nővéremért betegesen rajong kb és nem tudom eldönteni, hogy most csak én parázom-e túl vagy tényleg igazam van. Nővérem 21 éves és elég gyerekes, kb egy légybe is bele tud zúgni és állandóan áthívja pizsipartyra a szintén gyerekes barátnőit. Állandóan ellenem uszítja a bnőmet, hogy ő túl szép hozzám, meg ilyenek, a barátnőm meg isteníti, szinte már csak azért jön át, hogy vele találkozzon. Legutóbb, múlthéten is az volt, hogy kérdeztem átjön-e, erre az első kérdése az volt, hogy a nővérem is otthon lesz-e, mikor mondtam, hogy nem, akkor hirtelen kitalálta, hogy nem ér rá, mert segítenie kell az anyjának.. Mikor itt vannak, akkor is én ignorálva vagyok szinte. Nekem ez a viselkedés nem tetszik, de mikor a nővéremnek mondtam, hogy jó lenne, ha nem tapadna rá a lányra, akkor azzal jött, hogy túlreagálom, hülye vagyok, de közben tényleg nem változtat, mindig egymással vannak elfoglalva. Ti mit tennétek a helyemben?

19/F

2013. márc. 10. 13:31
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
72%
Lehet, hogy a barátnőd leszbikus.
2013. márc. 10. 13:33
 2/24 A kérdező kommentje:
-.- Valószínű, azért van velem
2013. márc. 10. 13:35
 3/24 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is az jutott eszembe, hogy talán leszbikus.
 4/24 anonim ***** válasza:
82%
Lassan már nem a te barátnőd, hanem a nővéredé.
 5/24 anonim ***** válasza:
79%

" A kérdező kommentje:

-.- Valószínű, azért van velem"

Ne légy már ennyire naív! Mondok lehetőségeket:

1. Biszexuális

2.Most jött rá, hogy a lányokhoz (is) vonzódik

3.Te csak alibinek kellesz

2013. márc. 10. 13:37
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Már bocs, de amiket itt leírsz, arra utalnak, hogy a barátnőd oda van a nővéredért és Téged szinte teljesen mellőz.

Mivel mutatja ki, hogy érted is oda van ?

2013. márc. 10. 13:38
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem is inkább a nővéred jön be neki, mint te. De ha ennyire vak vagy, akkor hidd csak azt, hogy a fiúkat illetve csak téged szeret... pont azért van állandóan a nővéreddel...
2013. márc. 10. 13:40
 8/24 A kérdező kommentje:
Légyszí ezt a témát hagyjuk már, NEM az, utálja őket, 8 hónapja vagyunk együtt, de ez alatt azért sikerült kiismernem.. de a nővérem idiótán viselkedik és kisajátítja, ez meg rohadtul nem tetszik. Igen, nyilván mondja, hogy szeret, meg minden, de mikor ezek ketten összekerülnek, akkor le vagyok sz.rva, elvonulnak röhögni, meg dvdzni és nem lehet szétszedni őket. Párszor jött velünk a tesóm is programokra és akkor is az lett a vége, hogy egy óra múlva azt se láttam, hova tűntek el.
2013. márc. 10. 13:45
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

Inkább az az érdekes, hogy amikor nincs otthon a nővéred, nem akar találkozni veled!

Amúgy szerintem csak jóban vannak, a gond közöttetek van.

2013. márc. 10. 13:51
 10/24 A kérdező kommentje:
Eleinte minden normális volt, nyáron jöttünk össze és tökre tetszettünk egymásnak, mindig velem akart lenni, eljárkáltunk csomó helyre, aztán tesóm bepofátlankodott az életünkbe és mikor ketten vagyunk, akkor jó minden, de mostanában általában elintézik, hogy már ne legyen olyan, hogy ketten, hanem csak hárman, vagy hárman aztán mínusz én. A bnőm komolyan példaképének tartja vagy nem tudom a tesómat, az meg állandóan tömi az agyát a hülyeségeivel, meg kifúr engem. Nem tudom, hogy miért nem lehet úgy haverkodni, hogy engem nem szar le.
2013. márc. 10. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!