Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért vannak autófeltörő...

Miért vannak autófeltörő tolvajok?

Figyelt kérdés

Tegnapi nap folyamán a Margit híd lábánál feltörték a Nivánkat és ordenáré módon tépték ki belőle a magnót. Gondolom minden kocsinál így tesznek. A magnó nem volt értékes Noraautóban volt újonnan 8000 Ft. Nem ez idegesít, hanem hogy nagyobb kárt csináltak azzal, hogy széttépték a vezetékeket.

Felteszem elég sok mindenkivel történt már hasonló eset sajnos. Te mit tennél az ilyen emberrel, ha rajtakapnád?

És mennyivel élnénk jobb világban, ha tiszteletben tartanák más tulajdonát???

2013. márc. 9. 17:19
 1/8 szántóvető ***** válasza:
79%
törvényt kéne hozni hogy lopás=kézlevágás.sokkal jobb világban élnénk ha nem lennének lopások.
2013. márc. 9. 17:24
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
nekem egy hónapja törték fel a BMW-met a házam előtt. lopáskár 1000 ft, elvittek egy törlőronygot. Rongálási kár, 150 ezer ft, ennyibe került helyreállítani a szétbarmolt gyújtáskapcsolót, helyrerakni az ECU-t, kicserélni a megrongált klímapanelt és újrafényezni a kocsit a betörésnél. Igen, hibás vagyok mert se casco, se riasztó/rablásgátló nem volt. Azóta már van.
2013. márc. 9. 17:28
 3/8 anonim ***** válasza:
91%
ja és azért kellett ez, mert a baromállat azt hitte, kábelek érintgetésével el lehet kötni egy 10 éves BMW-t... amatőr baromállat.
2013. márc. 9. 17:30
 4/8 A kérdező kommentje:
Szegény te! Akkor én nem is dühöngök annyira, mert nekem ma délelőtt sikerült helyrehozni a kábelezést. Akkor nem kérdés, te mit tennél az ilyennel, ha elkapnád...
2013. márc. 9. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
autó után kötni táblával a nyakában :)
2013. márc. 9. 17:50
 6/8 anonim ***** válasza:
Lopás 50 ezer forintig szabálysértés, szigorúbb büntetés kellene, és sokkal magasabb felderítési arány. Nehogy már megússzák. A kézlevágást azért sem javaslom, mert előítéletekhez vezetne a félkezűekkel szemben, és nem lehet visszafordítani. Ha valakit ártatlanul ítélnének el, és ez kiderül, akkor nem tudják visszaadni a kezet, legfeljebb egy kicsit nagyobb rehabilitációs járadékot ítélnének meg neki.
2013. márc. 9. 18:51
 7/8 A kérdező kommentje:

És vajon hány tolvajt fognak el? Zsebest, telefontolvajt, autófeltörőt??? Szerintem 10 % alatt van a felderítési arány sajnos....

És ezért is van ennyi belőlük. A rendőrség sem nagyon foglalkozik ilyen "piti" üggyel.

2013. márc. 9. 19:30
 8/8 Anonymus8878 válasza:
0%
Miért vannak autófeltörő tolvajok???? mért teszel fel hülye kérdést??
2013. ápr. 21. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!