Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Barátnő probléma:/

Mit csináljak? Barátnő probléma:/

Figyelt kérdés
Sziasztok! van egy legjobb barátnőm (ha még lehet annak nevezni) akit Zsannának hívnak. Pár órája nagyon összevesztünk, és nagyon szomorú vagyok miatta. Sajnos nem egy városban lakunk, internetről ismerjük egymást. Nagyon szeretem őt, még most is , de ő már szerintem végleg megutált. Szerinte én egy megbízhatatlan, kis álnok dög vagyok. Nem érti meg a problémáimat, és bármit mondok neki ő NEM hiszi el. Elég régóta barátnők vagyunk, és nagyon nagyon szomorú vagyok miatta. Órák óta ülök, és csak sírok, nem szeretném ő elveszteni, mert ő a legjobb barátnő, vagyis az egyetlen barátnőm. Soha nem szerettek engem a suliba, nem voltak barátaim,és mindenki lenézett, és ez a mai napig is így van. Nagyon szeretném őt visszakapni, nagyon fontos nekem, mert mindenkinél jobban szeretem őt:'( Nem szeretném elveszteni! Kérlek segítsetek! Mit csináljak?
2013. márc. 9. 15:23
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ha megdühödött, majd megnyugszik. De tényleg.

Pár nap múlva írj rá és beszéljétek meg a dolgot.

2013. márc. 9. 15:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindent leírtál, csak a lényeget. Mért tart téged megbízhatatlan, álnok kis dögnek? Mért nem hisz el semmit, amit mondasz neki?
2013. márc. 9. 15:35
 3/6 anonim ***** válasza:
csak a lényeget nem
2013. márc. 9. 15:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Egyszer hazudtam neki, egy igazán apró kis dolgot, amiért legalább 100x bocsánatot kértem. Mire felhoztam neki hogy ő is hazudott már nekem , de én emiatt nem haragszok rá, akkor ő meg elnevezett minden álnok dögnek :/
2013. márc. 9. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem hagyd őt, mindent megtettél. Ő el akar nyomni téged, ezzel zsarol most, mert tudja, hogy megteheti, mert ő az egyedüli barátnőd. Lehet, hogy csak indokot keresett arra, hogy megsértődhessen, aztán pedig várja a könyörgést, ő pedig nagy kegyesen megbocsájt majd. Főleg, hogy ő is hazudott már neked. Nekem is volt ilyen barátnőm, aki folyton megsértődött. 10 évig hagytam magam, utána meguntam a kettős mércét. Ha ő csinált valamit, elnéztem neki, mert féltem, hogy nem lesz más, akivel jóban leszek. Ha én csináltam ugyan azt, mint ő, akkor úgy megsértődött, hogy szóba sem állt velem. Elegem lett ebből és egyszerűen nem keresem már. Szerintem te is jobban járnál, ha másik barátnő után néznél. Egy ilyen ember hosszú távon rosszabb, mint az egyedüllét.
2013. márc. 9. 17:05
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenkinek!:)
2013. márc. 11. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!